От: Ако изборите бяха Днес за кого бихте гласували
Ти си от ГРОБ?
И си от Варна
Града с най-много протестиращи
...немам думи
Ти си тъп?
Ама много??
Ама много, много???
... немам думи!
ако беше чел цялата тема, както и доста от политическите теми в офтопика, щеше да знаеш, че съм за Атака. След това, щеше да знаеш, че предпочитам ГЕРБ, пред БСП-ДПС bundle-а. След това, не съм от Варна,а живея там - разликата е огромна. След това - на протест бях веднъж, за 15 минути. На място, на което 10 000 човека протестират за различно нещо аз място нямам!
Какъв ти е на теб проблема с Варна? Тука хората излязоха на улицата. Тук наистина излязоха да протестират, а не като в другите градове. И това го правеха постоянно - всеки ден, без да спират. Какъв ти е проблемът с Варна и хората тук? Или проблемът, както винаги е, че този път София не е център на внимание?
Навсякъде хората са толкова объркани, че никой не знае вече за какво да се бори. ТИ като си против ГРОБ, на кой симпатизираш? На оная пръдла с очилата, или на оня пръдльо с очилата? Всеки тук има право на мнение, което свободно да изразява и то
без да бъде нападан или обиждан заради това!!! Ако не те кефи - alt + F4 и не влизай повече, ясно? И без това престоят ти не е бил кой знае колко дълъг, та едва ли ще се усети липсата ти...
Преди години този форум беше едно супер готино местенце, в което имаше точни хора. А сега има хиляда-хиляди тежкари и сульовци и пульовци... Много ви порасна работата на всички, че цъкате по бъксовете... По-голямата част от хората, които бяха сериозни, вече не ги виждам да пишат тука - имат си стабилен бизнес и не се занимават с разни пубери, които избиват комплекси. Крайно време е да се сложи един филтър на тоя форум, че много духа, като вратата стои отворена...