Katrin Zita Jouns
Member
BlinkyТака е цените на петрола падат.
Като ги гледам по нашите бензиностанции, нещо не го усещам. Иначе и аз така знам, уж.BlinkyТака е цените на петрола падат.
Приветствам този момент. Нямам търпение. И да ги набият тия горива не знам къде. Мой приятел миналия уикенд си взе под наем Хонда Елетрик, вика супер е, и си е перфе от всякъде. Нямам търпение да станат и на достъпни цени, не че 77К ново не е оферта.Ще се усети по нататък ,като вкарат електромобилите за използване.
Ако е нещо евтино няма да си върнеш тези 5 бона никога. Ако е нещо използваемо братята роми ще те надушат. Ако е нещо доста скъпо, то братята мутри ще те надушат. Е всичко това са само условности. Може пък да имаш късмет в началните години и да изплатиш инвестицията.Ще купя парцел за 5 бона в някое изостанало село и ще изградя плантация. С какво ще е плантацията е "фирмена тайна."
Ще си оградя парцела от 2.5 метра ограда от газобетонни блокчета и ще пусна 2 женски ротвайлера вътре. Приветствам братята от всички видове да пробват.Ако е нещо евтино няма да си върнеш тези 5 бона никога. Ако е нещо използваемо братята роми ще те надушат. Ако е нещо доста скъпо, то братята мутри ще те надушат. Е всичко това са само условности. Може пък да имаш късмет в началните години и да изплатиш инвестицията.
Да кажем че имате стабилен доход, и решите да теглите кредит от 25 бона или сте спестили 25 бона за какво ще ги дадете
1. за това ауди: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11433228607005213&slink=aobkvx
2. или ще ги инвестирате в сайт за обяви (имате хубав домейн, програмирането е безплатно, дизайна и той, парите са за реклама общо взето)?
какво ще кажете? какво бихте направили?
п.с. говорим за левове