От: Ако има ОСТАВКА какво очаквате да се случи след изборите
Иии туй лий ши е интересното, бе блекаутейт
Баси наистина ми се насаждаш като краен неолиберастки агитатор
Извинявай Динтрониксе, но не виждам праволинейно решение - нито БСП+ДПС, ще са нито и ББ+РБ, но неква по широка коалиция, а най-добри би било РБ изиобщо да не мисли ББ. Тук е интересното мисля, че РБ ще го играят силен пас и самосиндиаклно, имат повече акъл в главата си от примерно юруша на Волена и осирането му. При силна позиция за не коалиране ще си гарантират още елктрорат. В случаи да има правитеслтво, то трябва се изиграе с точни и ясни правила и ако не се случат да се разпадне коалиция - затова е интересно каквото и да е ще е много крехко ако тръгне на идея коалирания. Ако това е насаждане, не знам честно - ама нали си нациоаналист та не признаваш чуждото мнение. Нима чакаш юруш да се възкачи, добре че вече такава помия като партия юруш няма видим скоро.
Като за теб няма нищо интерсно, я кажи какво ще се случи?
П.С. Манта прав си ама мисля, че ще е една доста дълга серия от избори и от там дълго служебно правителство. Ще имаме серия от крехки коалиции и служебни - докато не филтираме цялата помия.
А за ББ и зимата, то си беше чиста външна намеса(всичко почна след проваленият рефендум, знаеш чии интерси защитаваше) и мощен ПР, герб се топи щото нямат твърд електрорат и хората дават вота на различни партии - РБ я дават вече 3-та сила след последните проучвания. Специално за Динтроникса да не мисли, че някой го агитира - това са фактите.