Здравейте, ако някой има нужда от изработка, конфигуриране и обучение в администриране на интернет магазин на системата Prestashop и смята, че не би могъл да се справи сам-насреща съм да опитам.
Работя като freelancer дистанционно по skype или друг вид voice messenger.
Разполагам със сериозен набор от теми и различни визии които мога да предложа на клиента.
Цените са индивидуални за всеки проект и подлежат на обсъждане след конкретно задание.
Заплащането се извършва след завършване на проекта и клиента е доволен.
Предлагам и обучение за самото администриране на магазина след неговото създаване.
За повече подробности и консултации можете да пишете на лично или на [email protected]
Примерни конфигурации с ориентировъчни цени: http://izrabotka.niski-ceni.com/
Благодаря.
P.S. Помествам темата в този раздел :Онлайн магазини", защото имам наблюдения, че част от аудиторията на които им трабва магазин разглежда и търси точно в този раздел и пропуска Freelance Jobs & Projects.
Моля админите, ако не представлява проблем да оставят темата тук, но ако нарушавам правилата нека бъде преместена.
Благодаря!
Работя като freelancer дистанционно по skype или друг вид voice messenger.
Разполагам със сериозен набор от теми и различни визии които мога да предложа на клиента.
Цените са индивидуални за всеки проект и подлежат на обсъждане след конкретно задание.
Заплащането се извършва след завършване на проекта и клиента е доволен.
Предлагам и обучение за самото администриране на магазина след неговото създаване.
За повече подробности и консултации можете да пишете на лично или на [email protected]
Примерни конфигурации с ориентировъчни цени: http://izrabotka.niski-ceni.com/
Благодаря.
P.S. Помествам темата в този раздел :Онлайн магазини", защото имам наблюдения, че част от аудиторията на които им трабва магазин разглежда и търси точно в този раздел и пропуска Freelance Jobs & Projects.
Моля админите, ако не представлява проблем да оставят темата тук, но ако нарушавам правилата нека бъде преместена.
Благодаря!