за сметка на това никой не забеляза че питам къде е Noke
и че форума цепи мрака като скорост
Бе от вчера гледам че не е на канадски хост вече. Свети ми ЕУ икона в плъгина за ФФ. Сменил си сървъра ли?
Бе от вчера гледам че не е на канадски хост вече. Свети ми ЕУ икона в плъгина за ФФ. Сменил си сървъра ли?
Някой с червена репутация яко е платил за да се промени и да стане зелен
ЕДИТ: За този си коментар получих червена точка от потребител "uphero", за което му благодаря :
При мен форума си зарежда добре винаги. С изключение някъде след полунощ - понякога почва да влачи.
По това можеш да прецениш кога си прави бекъп на базата данни и файловете
Кликам на буукмарка че ми е удобен като ми спре интернета да вида дали е дошъл . Технически влизам дефакто, ма не съм писал май наскоро. Сега се сетих да пиша бележка на един юзър и се зазяпах из темите.за сметка на това никой не забеляза че питам къде е Noke
и че форума цепи мрака като скорост
ще ме извиняваш ама ,след това нямаше как да не ти лепна една червена дето те видяПоради непрекъснати клевети по мой адрес, аз реших да заведа дело. Адвоката ми утре ще внесе жалба в съда. Там ще се докаже дали са истинските посещения или не, посещенията са истински. Без доказателства ме клеветиш. По Чл. 146 от Наказателният Кодекс клеветата е престъпление, наказанието е глоба от 1 000 до 3 000лв и обществено порицание.
Предприемам това действие, заради коментара в предприемач. Ако беше спрял, нямаше.
Някой с червена репутация яко е платил за да се промени и да стане зелен
ЕДИТ: За този си коментар получих червена точка от потребител "uphero", за което му благодаря :
ще ме извиняваш ама ,след това нямаше как да не ти лепна една червена дето те видя
ето и поста ми
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=42663&p=436398#post436398
И това ми беше пратено като ЛС в друг форум ,лапешка работа
Какво общо има това с мнение то ми в тази тема? За делото, адвоката подготвя жалбата за внасяне, до няколко дни ще бъде внесена, очаквай призовка
Премиум троловете са понижени в най-обикновени тролове