Sky Well-Known Member 7 Декември 2021 #21 Blinky каза: Ха, сега го чувам него. Не се е шумяло много около него. Дори и в уеба. Техен ли е наистина? Увеличете... как мислиш?
Blinky каза: Ха, сега го чувам него. Не се е шумяло много около него. Дори и в уеба. Техен ли е наистина? Увеличете... как мислиш?
Blinky Owner 7 Декември 2021 #22 Sky каза: как мислиш? Увеличете... Дори не го отворих. Просто ми стана странно, че Еконт са направили нещо такова, и въобще не се е чуло както си трябва.
Sky каза: как мислиш? Увеличете... Дори не го отворих. Просто ми стана странно, че Еконт са направили нещо такова, и въобще не се е чуло както си трябва.
Sky Well-Known Member 7 Декември 2021 #23 Blinky каза: Дори не го отворих. Просто ми стана странно, че Еконт са направили нещо такова, и въобще не се е чуло както си трябва. Увеличете... на повече от година е, ама май беше на техен домейн в началото
Blinky каза: Дори не го отворих. Просто ми стана странно, че Еконт са направили нещо такова, и въобще не се е чуло както си трябва. Увеличете... на повече от година е, ама май беше на техен домейн в началото
Blinky Owner 7 Декември 2021 #24 Sky каза: на повече от година е, ама май беше на техен домейн в началото Увеличете... Да, прав си. Имам спомени. И още не са редиректнали всички адреси напълно:
Sky каза: на повече от година е, ама май беше на техен домейн в началото Увеличете... Да, прав си. Имам спомени. И още не са редиректнали всички адреси напълно: