Не знам дали темата е точно за този раздел, но не видях по-подходящ. Някой има ли представа как мога да си купя акции на Гугъл. И според вас печеливша инвестиция ли е?
колега правя проучване, колко. са в час с дал джонс взел джонс. и колко са истинските бугари дето те дърпат у казанаБатка да не кажа всички, но поне на 90% от започнатите от теб теми не стават дори и за Бгмама, на лекарства някакви ли си, пийваш и пишеш ли не мога да разбера? ...
Батка да не кажа всички, но поне на 90% от започнатите от теб теми не стават дори и за Бгмама, на лекарства някакви ли си, пийваш и пишеш ли не мога да разбера? ...
колега правя проучване, колко. са в час с дал джонс взел джонс. и колко са истинските бугари дето те дърпат у казана
Не знам дали темата е точно за този раздел, но не видях по-подходящ. Някой има ли представа как мога да си купя акции на Гугъл. И според вас печеливша инвестиция ли е?
Чрез Форекс. Само, че е рисковано, освен ако не търгуваш без ливъридж, но в този случай ти трябва тлъста сметка.
RealM8555885;oney;716116 каза:На цена от около 660 $ за акция, към момента, колко точно ще си купиш и какво точно ще чакаш да стане? Да ти изплатят дивидент в размер на хиляди долари? Да скочи на 6000$ цената на акция? Да те викнат в борда с твоите 1-2-3-4-5-6 акциики?
Що се излагаш така? Уж, "стар" предприемач....
а уж сме предприемачи!;не може само да се печели трябва и да се рискува,за да загубиш.темата ми бе провокирана от.американско семейство.което е купило за 18000долара 660акции на ябълката.годината била 1998. в момента. акциите са им над 1милион долара и хич не се стремят да бъдат в управлвнието на ябълката.значи мислех си да ме разобедите гугъоските акции не струват да взема на яндекс
. сори тичката да се чете като запетая пиша отжтелефона
Колежке, пишеш забавни неща.
Някой те пита от къде мога да си купя ябълки, ти му казваш от крушовата борса
На форекс пазара за посмъртно може да си купиш каквото и да е различно от валута
Е що да пиша забавни неща? Може да се купят гугле акции, по-точно да се търгува с тях, без физически да се притежават, ако това е идеята. А иначе за закупуване черно на бяло, друг е въпроса.
видяло се че акции на гугъл не продават
а вие господа какви акции купувате или търгувате.Открехнете ме.
Всъшност сега видях за компания произвеждаща уникална соларна батерия за телефони, та се чудим дали да не купим акции от там
неприлично скромен
неприлично скромен