O Onur1231 Member 29 Септември 2019 #1 Търся да закупя дрехи на изгодни цени от някой който поръчва от Алиекспрес
contra Well-Known Member 1 Октомври 2019 #2 Що направо сам не си поръчаш оттам? Нещо ми убягва тука...
P PavelAndreev Well-Known Member 1 Октомври 2019 #3 няма 18/ не иска да чака месец/ иска да ги види и да ги вземе веднага и тн
O Onur1231 Member 1 Октомври 2019 #4 PavelAndreev каза: няма 18/ не иска да чака месец/ иска да ги види и да ги вземе веднага и тн Увеличете... Имам 18 . Но не ми се чака . Ако някой има нещо изгодно да ги взема
PavelAndreev каза: няма 18/ не иска да чака месец/ иска да ги види и да ги вземе веднага и тн Увеличете... Имам 18 . Но не ми се чака . Ако някой има нещо изгодно да ги взема
contra Well-Known Member 1 Октомври 2019 #5 Е те доста бързо пристигат. Ама кой знае колко изгодно от Алиекспреса не е. Поръчай няколко парцала и виж дали и за колко можеш да ги продадеш. Тестово.
Е те доста бързо пристигат. Ама кой знае колко изгодно от Алиекспреса не е. Поръчай няколко парцала и виж дали и за колко можеш да ги продадеш. Тестово.