sunstorm
Active Member
Тази рекламна мрежа, на която искам да ви обърна внимание не е нова и виждам, че рядко е споменавана из форума. Реших да отворя нова тема, тъй като от днес вече имат нови правила за плащане и приемане на нови сайтове.
Другото, което ме поблазни при тях, е че имат Native рекламки на български като Mediavenus и Adnow (които доскоро ползвах, но спряха дейност).
А точно тези реклами са подходящи за някои мои сайтове.
Става въпрос за рекламната мрежа Адстера - за регистрация кликни тук!
(реф линк)
Новото при тях, е:
- Отпадна изискването сайтовете, които кандидатстват при тях да имат минимум 3000 посещения на ден.
- При някои видове плащания минимума не е $100, а вече $5, което за сайтовете с по-малък трафик е добра новина, тъй като могат да получават 2 пъти в месеца плащания.
Имат дори и плащане в Bitcoin.
Ето и минималните суми, които трябва да съберете, за да ви изплатят чрез:
Paypal - $100
WireTransfer - $1000
Paxum - $5
ePayments - $5
Webmoney - $5
Bitcoin - $100
Реферална програма! Ако сте готини съфорумци, ще кликнете на рефералния ми линк, за да може и аз да спечеля някоя стотинка (5% комисион), регистрирайки се през мен. А аз обещавам да помогна, ако някой среща затруднения и с идеи ако имам подходящи.
Рекламните формати са няколко:
- стандартни банери
- native банери (тези като на mediavenus на блокове)
- popunder
- link
- WebPush
и други.
Доколкото виждам имат и реклами за сайтове +18, поне има опция да спреш тези реклами и да маркираш сайта си като за възрастна аудитория или не.
Ще допълня темата по-късно и когато имам повече данни ще споделя цена на клик и плащания!
Другото, което ме поблазни при тях, е че имат Native рекламки на български като Mediavenus и Adnow (които доскоро ползвах, но спряха дейност).
А точно тези реклами са подходящи за някои мои сайтове.
Става въпрос за рекламната мрежа Адстера - за регистрация кликни тук!
(реф линк)
Новото при тях, е:
- Отпадна изискването сайтовете, които кандидатстват при тях да имат минимум 3000 посещения на ден.
- При някои видове плащания минимума не е $100, а вече $5, което за сайтовете с по-малък трафик е добра новина, тъй като могат да получават 2 пъти в месеца плащания.
Имат дори и плащане в Bitcoin.
Ето и минималните суми, които трябва да съберете, за да ви изплатят чрез:
Paypal - $100
WireTransfer - $1000
Paxum - $5
ePayments - $5
Webmoney - $5
Bitcoin - $100
Реферална програма! Ако сте готини съфорумци, ще кликнете на рефералния ми линк, за да може и аз да спечеля някоя стотинка (5% комисион), регистрирайки се през мен. А аз обещавам да помогна, ако някой среща затруднения и с идеи ако имам подходящи.
Рекламните формати са няколко:
- стандартни банери
- native банери (тези като на mediavenus на блокове)
- popunder
- link
- WebPush
и други.
Доколкото виждам имат и реклами за сайтове +18, поне има опция да спреш тези реклами и да маркираш сайта си като за възрастна аудитория или не.
Ще допълня темата по-късно и когато имам повече данни ще споделя цена на клик и плащания!
Последно редактирано: