Adsense е най-доброто, няма спор. И все пак другите популярни алтернативни решения са clicksor, bidvertiser и chitika. За България съответно - Adwise, EasyAds и E-Target.
Да знаете случайно някаква програма-алтернатива, която се доближава като цена на цък до противния Адсенс и е подходяща за микронишови сайтове?
Благодаря предварително!
Аз бих добавил buysellads.com, но за жалост искат да си доста посещаван сайт, но пък е на импресийки. Повече инфо: buysellads.com/publishers
Може да обсъдим и този вариант. Но както и при големите, иска се в задачата голям трафик. Няма какво да си говорим. Не е изключено един микронищов да се класира за добри пари, но все пак.
Аха, да говорим за малко големички масиви трафик все пак. Ето нещо интересно за BuySellAds, ако все пак решиш, че може да ти бъдат от помощ поне в някой празни позиции:Ми моята дума (инглиш) е за 20 долара на цък, но с месечни търсения между 1 000 и 3 600. Като сумата за е за UK и USA. Така, че вероятно няма да се получи с тази програма - щом трябва повечко трафик. А аз съм още във фаза "експерименти". Явно ще търся рода да се регне във адсенс.