Adsense е най-доброто, няма спор. И все пак другите популярни алтернативни решения са clicksor, bidvertiser и chitika. За България съответно - Adwise, EasyAds и E-Target.
Да знаете случайно някаква програма-алтернатива, която се доближава като цена на цък до противния Адсенс и е подходяща за микронишови сайтове?
Благодаря предварително!![]()
Аз бих добавил buysellads.com, но за жалост искат да си доста посещаван сайт, но пък е на импресийки. Повече инфо: buysellads.com/publishers
Може да обсъдим и този вариант. Но както и при големите, иска се в задачата голям трафик.Няма какво да си говорим. Не е изключено един микронищов да се класира за добри пари, но все пак.
![]()
Аха, да говорим за малко големички масиви трафик все пак. Ето нещо интересно за BuySellAds, ако все пак решиш, че може да ти бъдат от помощ поне в някой празни позиции:Ми моята дума (инглиш) е за 20 долара на цък, но с месечни търсения между 1 000 и 3 600. Като сумата за е за UK и USA. Така, че вероятно няма да се получи с тази програма - щом трябва повечко трафик. А аз съм още във фаза "експерименти". Явно ще търся рода да се регне във адсенс.![]()