D DStefanov New Member 31 Януари 2024 #1 Здравейте, моля препоръчайте ми алтернатива на Revolut. Трябва ми да има IBAN, и да може да се извади пластика, за теглене от български банкомати. Искам да НЕ бъде българска.
Здравейте, моля препоръчайте ми алтернатива на Revolut. Трябва ми да има IBAN, и да може да се извади пластика, за теглене от български банкомати. Искам да НЕ бъде българска.
angelovarna Well-Known Member 1 Февруари 2024 #2 За чуждоземски услуги - разгледайте в Google. Ето например един от топ резултатите за справка: 12 алтернативи на Револют във Великобритания
За чуждоземски услуги - разгледайте в Google. Ето например един от топ резултатите за справка: 12 алтернативи на Револют във Великобритания
J jkminkov Active Member 6 Февруари 2024 #3 TBI Neon що не го харесваш? тегленето на лева директно те пращат на превалутиране с 1-2% такси, няма алтернативи revolut, revolut+easypay, +icard, +myfin zen, wise, bunq, vivid, n26, monzo, monese, yuh
TBI Neon що не го харесваш? тегленето на лева директно те пращат на превалутиране с 1-2% такси, няма алтернативи revolut, revolut+easypay, +icard, +myfin zen, wise, bunq, vivid, n26, monzo, monese, yuh
genchosam Well-Known Member 6 Февруари 2024 #4 Имам познати,които използват Wise и са доволни. IBAN - BE (Belgium)