http://www.winner.bg/futzal1.html
От тук ми дойде идеята. Не съм се интересувал но ми се струва скъпо... Иначе ще е интересно да се направи подобно нещо, ако не участваме в това.
За тази лига срока за подаване на документи е 14.09.2007г. Тоест има 2 седмици. Като започне турнира има по 4-5 мача на месец. Има такса от 70 лева на мач, която покрива залата, съдии, медицински контрол и постоянно отразяване в медиите. Мачовете са петък вечер, събота или неделя. Сезона продължава до юни. Мачовете са по правилата на футзал 4+1 с 2 полувремена по 20 мин.
Това е информацията която получих. Участвал съм в много турнири по футзал и съм тренирал, и знам, че определено ще е интересно. Аз предлагам отбора да е от около 14 човека. На всеки може да се наложи да отсъства (аз примерно 1 път на месец ще отсъствам). Трябва да има поне 10 играча за да ни стига въздух
На месец ще излиза по 20-25 лева на човек което мисля, че не е много.
До тук с общите приказки Който се интересува да пише конкретно дали е съгласен и колко човека ще се запишат от негова страна. Аз мисля да държим отбора на 14 човека, така че ще запълваме местата по реда на записване.
Давайте хора
Добре аз съм съгласен, парите не са много. Пишете ме мене. Само да питам защо не включите и фирми и сайтове и тн ???
нещо като футболна аматиорска лига на интернет
Ами всеки може да си запише отбор при организираторите предполагам. Аз примерно не мога да събере повече от 2-ма човека от моята фирма
Като станем 14 ще се съберем да се говорим, да се организираме и да се запишем.
1. За сега сме само 2-ма
2. Правилата не ги определяме ние ами организаторите и минималното е 4+1 на игрището. От там нататък може и 8 и 20 човека да сме.
3. Ако не се съберем поне 10... няма смисъл да участваме!