RealMoney
Well-Known Member
И ето резултата от сутринта има 3 нови гласа за Тръмп . Хахха
- Хилъри Клинтън
11 vote(s) = 31.4%
- Доналд Тръмп
24 vote(s) = 68.6%
Станаха с + 1
Хилъри Клинтън
11 vote(s) = 30.6%
Доналд Тръмп
25 vote(s) = 69.4%
И ето резултата от сутринта има 3 нови гласа за Тръмп . Хахха
- Хилъри Клинтън
11 vote(s) = 31.4%
- Доналд Тръмп
24 vote(s) = 68.6%
@RealMoney, като гледам с какъв патос се бориш за имиджа на американския пищов, започвам да подозирам, че работиш за щаба му. Спокс, на него не му пука...
Всъщност, ти генерализираш, но си мислиш, че даваш много точна и изчерпателна преценка. Сравняваш действията на един действащ от 30 години политик с тези на човек, зает през това време да създава и фалира бизнеси - как едното е релевантно на другото? Ако ти си се бил в Афганистан, това дава ли ти право да ме упрекваш, че аз нямам убит човек?Просто много мразя общи приказки и генерализации. Дайте да си говорим с факти, с аргументи и контра-аргументи. Затова политиката като цяло е зле и в БГ. Някой чул, недочул какво бил казал еди кой-си... Никой не мисли, не помни, не гледа какво се прави, а само слуша медиите, "бащицата" и "мамата" на нацията.
Всъщност, ти генерализираш, но си мислиш, че даваш много точна и изчерпателна преценка. Сравняваш действията на един действащ от 30 години политик с тези на човек, зает през това време да създава и фалира бизнеси - как едното е релевантно на другото? Ако ти си се бил в Афганистан, това дава ли ти право да ме упрекваш, че аз нямам убит човек?
Изкарваш Тръмп по-добрия кандидат само защото не е бил във властта и не е успял да натвори политическите глупости на Хилъри. Освен това, да използваш фрази като ''политическа защитничка на изнасилвачи като мъжа си'' е признак на безсилие. Първата дама няма как да не подкрепи публично действащия президент, та ако ще да е изял 2 живи дечица на закуска. А пък изнасилванията на Бил са били изнасилвания, точно колкото и бъркането на Тръмп в гащите на разни златотърсачки.
и прочее, но да кажеш нещо подобно за Хилари е забранена зона и признак за безсилие...клоунът който не знае къде се намира
Айде още един неразбрал... Какво ви става, бе хора? Аз ли сложно се изразявам или вие трудно схващате?То и Бойко е дългогодишен политик по тезата на нанди, ама спомени и го и ще почне да хвърля пепел и жупел.
Днес е световен ден на предприемача - да ви е честит.
И като не е оперирал в тази свера, (по същата тази "теза") как разбра, че ще се омаже? Да не би да имаш свръхестествени сили?
И на Тръмп да не забравиш да честитиш
Предавам се.
Радвам се, все пак не е нормално да оспорваш собствената си теза.
Тоест (и това за последен път, че ми писна) - не можеш да сравняваш резултатите, когато става въпрос за различни области от живота. Дайте му шанс да се изяви на политическата сцена и ще се осере, поне колкото Килъри за много по-кратък период от време. Дотогава не казвайте ''тя е по-лошият кандидат, защото направи това, това, това, а той е по-добър, понеже не го е направил. На същия принцип можем да издигнем и баба Вуна на мястото на Тръмп.не можеш да казваш, че някой е по-добър, само защото не е оперирал в същата сфера, поради което не е имал възможност да се ''омаже'' по същия начин.
Забрана да се сравняват чушки и домати на база вкусови качества, ако си опитвал само домата.