Може ли в резюме най-съществените пунктове, че нямам време и нерви да чета, пък и умствения капацитет да ги открия.
но пък време, нерви и капацитет има за да се четат глупостите какъв расист бил, мразел жените и т.н.
Не съм отделяла много време и за запознаване с негативните черти от характера му.
Аз изразявам мнение, базирано на поведението на самия кандидат
[Тръмп].... има стаж в бизнес фалитите и бъркането под полите на леки женки...
Гениално! Къде в старите цитати откри задълбочен анализ на личността на Тръмп, базиран на сериозно четене? За да кажа тези неща ми е нужен само бегъл преглед на фейсбук.
Дебре де, не искаш/не можеш да резюмираш... що се заяждаш?
Ох, остави... Продължавай да си плескаш копнатите от мрежата чаршафи без да ги удостояваш с коментар. Ако искаш реакция и диалог с останалите участници (не с мен) не е зле да го правиш понякога.Ама какво да се занимавам да резюмирам за човек, който се информира след "само бегъл поглед във фейсбук"? И след това спори и защитава "тези" и "аргументи" в политическа тема.. Няма го времето, енергията и капацитета...
Клинтън е аут. Американците няма да я изберат. Не мисля, че демократите имат време да реагират. Новият президент ще се казва Доналд Тръмп. Пожелавам му два мандата в които да унищожи цялата либерална сволоч плъзнала по високите политически етажи из цял свят.