Английско говорящ за строителна работа в Англия

leonssss

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Английско говорящ за строителна работа в Англия :lol::lol::lol::lol::lol:

Търсим СПЕШНО Английско говорящ за работа в строителството.
Не се изисква предишен опит, ще работи като общ работник (помагач на майсторите).
Ще трябва да превежда на останалите работници и да приема сутрин работата на обекта.
Работи се за Английска компания в Англия.

това е обява в jobtiger

значи бай мангал шъ превежда

От: Английско говорящ за строителна работа в Англия

Аз мисля и трейдър да ти дам, обява уникат :clap:

Аз мисля и трейдър да ти дам, обява уникат :clap:

обявата не е моя
ето линк

интиресно
Не се изисква предишен опит, ще работи като общ работникЩе трябва да превежда на останалите работници
сигурно програмист може да вземат

всъшност на кой ще превежда :|
РАПОТ ДАДЕН РАПОРТ ПРИЕТ!

Не му и трябва особено предишен опит защото в УК се строи по коренно различен начин от в БГ и да има опит в БГ файда няма.

Най вероятно са си наели вече няколко българи без език и им трябва поне един да разбира какво трябва да се прави.

Искат преводач със заплата на общак. И да кърти наравно с майсторите. Бахти боклуците.

Искат преводач със заплата на общак. И да кърти наравно с майсторите. Бахти боклуците.

значи общака с английска филология
ще подрежда мангустите в ред

Стойнев заплатата на общаците в строителството тук е около 100 паунда на ден - На тези пари айде не ги жали тези с филологията дето лижат задници в БГ за 500лв на месец

ама много ми прилича на българска фирма
иначе английска фирма би си наела заклет преводач с минимум две дисертации на тема как се калява стоманата в ингилизкията

значи общака с английска филология
ще подрежда мангустите в ред

мангустите не работят. По строежите в Англия блъскат български момчета и взимат повече от ИТ в България. Грозната реалност...

мангустите не работят. По строежите в Англия блъскат български момчета и взимат повече от ИТ в България. Грозната реалност...

Е пък на нашите ИТ-та да не би да им е лошо в България? За стандарта тук, парите са добри.

ей това е бранд

Бранд е от където и да го погледнеш - малко е гулхо за произнасяне но си е бранд - Какво не му харесваш???

Е пък на нашите ИТ-та да не би да им е лошо в България? За стандарта тук, парите са добри.

За същата работа , в нормална държава парите са х2 и нагоре. А цените в България на повечето неща не са по 2 надолу.
Примерно днеска си намерих едни бисквитки в Лидл в Дъблин дето ги има и в България - еми тука са по евтини с 40 стотинки....а какъв е стандарта в Дъблин и какъв в София....

Горе