A AMS New Member 14 Май 2015 #21 От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Здравейте, Избрахме второто предложение на ganio. Ще го публикуваме, когато имаме контакт със спечелилия и ни изпрати избраната модификация Преди малко писах и на stoineff. Приятен и успешен ден на всички.
От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Здравейте, Избрахме второто предложение на ganio. Ще го публикуваме, когато имаме контакт със спечелилия и ни изпрати избраната модификация Преди малко писах и на stoineff. Приятен и успешен ден на всички.
stoineff Well-Known Member 14 Май 2015 #22 От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Честито на колегата ganio за първото място и благодаря на всички, които гласуваха за мен в конкурса.
От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Честито на колегата ganio за първото място и благодаря на всички, които гласуваха за мен в конкурса.
Websolut Well-Known Member 14 Май 2015 #23 От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Честито и от мен!
petya77 Well-Known Member 14 Май 2015 #24 От: Анкета: Втора награда "Конкурс за лого - AMS" Честито и от мен на победителите! :beer: