blackout8
Well-Known Member
От: От: [Анкета] ЕС vs. Русия - кое би избрал?
Човек ти ме изумяваш обороваш се в един пост сам самичък.
От де идват, ами от нас идват, но понеже сме от по изостанлите страни ни се дава да сме нетни вносители на капитали.
Тези 4 милиарда са именно това, или ти искаш да нямаш 4 милиарда нетно!
Това, че ти не ги виждаш не означава, че ги няма.
Това, че не се интерсуваш кой какво инвестира и защо го инвестира, не е мой проблем.
И ако бе наясно всички тези пари са с ебаси строгият режим, така че щом са ги дали не бой се има защо.
Проблема е сега, щото има такива тарикати дето като теб си мислят че всичко в ЕС се краде, та сега тези яко са надупени.
Навремето една позната прави половин годишен проект по преквалификация на хора с увреждания около 60 бяха по програма. Жената ипотекира апартамента си тегли кредити от де що може близки и позна. После и се отели вола. Накрая на проекта имаше 10 огормни папки с документи доказваш всеки разход и тонове бумащина. Е получи си ги парите накрая всичките пари върна ипотерка и кредити и е на +. Така, че като ти не виждаш не значи, не е така. Този проект мисля че бе от сорта на 300-400к, виждаш тези пари няма от де да дойдат туко така.
Точно, че правя разлика между бруто и нето, затова и ти опонирам.
Нето от 4 милиарда лв. за цели 7 години е смешно малко, а ако четеше по-внимателно разните публикации,
щеше да забележиш, че става въпрос за отпуснати пари, а не за отпуснати и усвоени.
Най-вече е важно в кои точно сектори са усвоени, защото много от програмите са за глупости
и нямат изобщо връзка с икономиката!
Откъде идвали тези пари, нали и ние плащаме, за да идват, не ни ги изпращат като подарък.
И къде ги тези големи заводи и фирми, които наливали големите пари?
Ти сякаш не излизаш навън от интернет и не се виждаш с хора по улиците!!!
Човек ти ме изумяваш обороваш се в един пост сам самичък.
От де идват, ами от нас идват, но понеже сме от по изостанлите страни ни се дава да сме нетни вносители на капитали.
Тези 4 милиарда са именно това, или ти искаш да нямаш 4 милиарда нетно!
Това, че ти не ги виждаш не означава, че ги няма.
Това, че не се интерсуваш кой какво инвестира и защо го инвестира, не е мой проблем.
И ако бе наясно всички тези пари са с ебаси строгият режим, така че щом са ги дали не бой се има защо.
Проблема е сега, щото има такива тарикати дето като теб си мислят че всичко в ЕС се краде, та сега тези яко са надупени.
Навремето една позната прави половин годишен проект по преквалификация на хора с увреждания около 60 бяха по програма. Жената ипотекира апартамента си тегли кредити от де що може близки и позна. После и се отели вола. Накрая на проекта имаше 10 огормни папки с документи доказваш всеки разход и тонове бумащина. Е получи си ги парите накрая всичките пари върна ипотерка и кредити и е на +. Така, че като ти не виждаш не значи, не е така. Този проект мисля че бе от сорта на 300-400к, виждаш тези пари няма от де да дойдат туко така.