Стоката много се бави. Никой не се обажда, че нещо е дошло.
Виж сега Ценната ти стока може да пристига от Китай. Това значи от 2 седмици до 3 месеца може да дойде при теб. Когато гониш срокове даваш + 30$ за DHL и всичко идва от 5 до 7 РАБОТНИ ДНИ. Така, че не се притеснявай. През това време си наглси обявите да са готови и стоката като дойде веднага да ги пуснеш!
Поздрави
М!
Стига с тая надменност " ценната стока" идва, но вече 20 дена минаха. Днес дойде още един артикул. И го пускам.
свикни с надменността, някои хора пред компа са много велики и типично по нашенски се заяждат....
А ти защо едно по едно ги поръчваш? ще ти излезе по-евтино да поръчаш всичко накуп
Поръчах всичко на веднъж,но са от различни хора и идват когато си искат. За това така... А за тъпите изказвания не ме вълнуват, ама е смешно. Когато почваш нещо ново за теб хората те обсипват с песимизам и ти обясняват как няма да стане, че няма смисъл.. Много пъти ми се е случвало, но това... Поне мен ме амбицира още повече. До сега виняги съм успявал и сега ще е така.. Кучетата да си лаят, кервана си върви. Постоянство трябва. Може да звуча тъпо за някои, но.... Шанс
Поздрави!!!
Вероятно е ''зелен'' човека, ако нещо ти се случва за пръв път нормално е да не знаеш как точно става, а и честно казано 2-3 седмици е доста разтегливо понятие Едва ли ако продължи да се занимава с това, което се занимава, след година ще мисли по този начин.
А за надменността ''ценната ти стока'' си е доста тъпо изказване.. и за 2 лева да е, човека е вложил надежди в това нещо и за него вероятно е ценно, защо трябва да го омаловажаваме?
Като всеки човек, който почва такова начинание имам бизнес план, който ще изпълня . Да аз съм тарикат ,а колко трябва да инвестирам????? Да тегля заем ли??? 10 000 лв да направя сайт??? Един от хилядите сайтове?? Трябва да инвестираш толкова колкото си готов да загубиш . Аз вкарах 110 лв и съм купил 29 артикула . 10 да продам ще вкарам всичките пари за стока. Имам виждане как трябва да стане..
Знам, че става бавно има много неща , за които сега разбирам и се уча . Доста неща прочетох тия дни за интернет продажбите, интернет маркетинг и фейсбук. Колегата по-горе казва, че не попивам. Аз казвам че той е комплексар със прекалено голямо самочувствие и все оценки прави. Кое е евтино, кой не попива и намери нова черта в характера ми '' НЕТЪРПЕЛИВ'', Той много разбира, а ааз съм взел два кейса да продам само и се отказвам. Ще ви пиша след два месеца да ви кажа как върви Далаверата
Стига с тая надменност " ценната стока" идва, но вече 20 дена минаха. Днес дойде още един артикул. И го пускам.