ти си говорил с кантори обаче според мен нищо не могат да ти направят ако не си се представил за тях.. колкото и да са световниизвестни не виждам логика да могат да те съдят ако не се представиш за тях или не ги злепоставиш.. примерно ако направиш с тяхното име БЕТОНОВ възел какво ще ти направят ахахах
виж ако печелиш на техен гръб и това е доказуемо тогава си е друга работа.. иначе според мен нямаше как да ти го вземат.. иначе щяха да вземат и gogle.bg примерно
Оказа се много по-сложно отколкото мисля, след няколко години и няколко милиона лв. търся още няколко милиона, иначе имаме клиенти, но е много дълга история.То реално има една кантора която се занимава с бг домейни.
А ти кажи какво се случи с революцията в онлайн търговията?
Какво ще стане ако пренасочиш примерно адидас.бг към лаптоп.бг аз не виждам как това може да се тълкува че има нещо общо с маркатаче то реално като си пренасочил сайта пак може да се тълкува, че печелиш за тяхна сметка от името им при търсене
е това си е ясноадидас към лаптоп не, ама ако насочиш адидас към сайт за маратонки мисля че не е ок
Колко точно им взе?ъъ казуса с моя домейн приключи, прехвърлих им го
papajohns.bg беше домейна
Можеше да им взема поне 5 пъти повече пари, ама съм отвикнал да се пазаря и да съм нагъл, вече не съм на 20 както когато се регнах в тоя форум, тогава със сигурност щях да им искам 500 000 $ и да се съдя, бия и псувам сигурно
Ся съм на 35 и не ми се занимава повече с нищо, изморих се, бате
Преди 10 години играех покер и някъде май си открих портфейл коинбасе нещо си и май изтеглих 400-500 долара в биткоин , обаче загубих портфейла или не съм очаквал да се получи нещо такова .. нещо такова помня но не съм и сигурен ахахха така че при мен ако дойдат , няма да им дам домейна преди да получа 40 К доларчета ахахАбсолютно е възможно да съм се прецакал зверски, както най-вероятно е, но съм свикнал. Преди 10 г. вместо да купя 400-500 биткойна си купих Ауди
Не знам откъде ми е позната тази история.Преди 10 години играех покер и някъде май си открих портфейл коинбасе нещо си и май изтеглих 400-500 долара в биткоин , обаче загубих портфейла или не съм очаквал да се получи нещо такова .. нещо такова помня но не съм и сигурен ахахха така че при мен ако дойдат , няма да им дам домейна преди да получа 40 К доларчета ахах
той си го каза преди няколко поста.Така и не разбрах за кои домейни говорите, големи тайни.
Това което видях е, че Доминос пича му е звънял, защото бил в същият бранш, но така и не разбрах точно за кой домейн става на дума -,-. хммтой си го каза преди няколко поста.
papajohns.bg беше домейна