След като днес, атакуваха една от трите власти в България се замислям, какво предстои. Хората, които си позволяват да организират покушение срещу фумндаментите на демокрацията могат да превърнат България в бойно поле. Дано не съм прав.
Като типичен българин да отговоря на "Не искате да живеете в такава държава" - е пък ти кой си, че да ми казваш къде искам или не искам да живея.
Иначе - ще поживеем, ще видим. С Гешев или без Гешев, важното е че КНСБ активно се бори за просперитета на онеправданите, Корнелия прави евтин ПР (обещава пари, каквито в бюджета няма), ГЕРБ и ПП пак няма да се надлъжат и те така.
Като се оплака преди време Бойко, че го следят с дронове и са го поръчали - три недели не съм спал от притеснение!
Богомил Бонев, бивш вътрешен министър, опроверга твърденията на разследващите бомбения атентат срещу главния прокурор Иван Гешев и посочи несъответствия
Гешев успя! Обедини цяла България! Всички от политическия спектър от крайно левия Богомил Бонев до десния Христо Иванов викат дружно : "театър".
Все едно има значение, дали са 3 килограма тротил, или 1 кило и дали Гешев е организирал сам срещу себе си покушение...или е организирано от някой изперкал русофил, или изперкал русофоб.
Толкова ли не може да се ориентирате какво се случва...Просто вижте в удобните медии накъде духа вятъра и с каква цел се пишат "статиите". Ако има някой между ушите, то ще му стане ясно всичко..