От: Афилиейт програма за бижута - проучване
N1ck приятелю, ако се водеха редица големи по този акъл до сега нета нямаше да е на това ниво.
General Electric са едни от първите преди 10 години който се обръщат към нета, цялостен маркетинг и продажби.
И както виждаш всички бранодове от отдавна са оналйн - всякакви брандове за дрехи, облекла, обувки, аксесоари, парфюми, продукти за красота т.н и т.н. неща които спокойно може да се тестват с часове в магаизните.
Това, че най-добре е се стой и гледа факт, ама на всеки има времето, всичко е толкова динамично, а отделно не всеки е от София да иде виде магазините. Имам приятелки и бивши гаджета - купуват си Люйс Вютони, Диори, Гучета луксозни стоки отделно спортни неща н адидас, пума и т.н. от спорт депо и от различни западни сайтове и са супер доволни, щото знаят кво качество купуват и на каква цена, нищо че само в модните списания са ги виждали, нямали са допир на живо. Както писах в момента всеки си цени времето и всички клиенти са високо информирани, не като едно време.
А относно сайтa дали ще го помни - цената и името сa достъчни, да оставят отенък в крехката им памет. А няма и как да не остане, като има един официален сайт за страната и този сайт продава продукта
A дали се пазарува онлайн питай отдел продажби, частност афф. на масовите оналйн магизни и нека те да ти кажат топ 5 най-продавани продукта, кои са.
А дали бих взел, ако съм убеден в бранда, в качеството на марката на секундата ще го купя, дори да не съм се допирал никога до дадения продукт, само визуално ще ми е достъчно. Брандирането продава 101 basics of marketing

, a мъжете сме такава натура, че не обичаме с часове да чакаме, ако има онлайн алтернатива дори няма кво се мисли

, поне всички около мен са така

Мерси за мнението ти