Пускам на търг афилиейт сайт за избелване на зъби www.zubite.com - програмата е на cashburners.com
Темплейта е преведен на български , без самата страница за поръчки.Съдържанието е уникално , като може да се преправи да е по рекламиращо.
Мисля че домейна вече направи 2 години.Минат е през повечето директории,социалки,блогове с ду фалоу линкове и форуми.Ранква се добре за "избелване на зъби" , "бели зъби"
От както е създаден има 2 продажби.Като след като му е направен първоначалната линк кампания си седи без повече развиване.Причината да го продавам е че нямам време да го развивам.
Посещенията са 20-30 на ден от гоогле.Pr e 3
Продава се домейна (в Го Дади до 15/03/2012 ) и хостинга в qhoster.bg ( платен до 01/01/2012)
Търгът започва от стартова цена 50 лв,стъпка 10 лв.
Търгът свършва на 16ти декември 22.00 часа
Ако нещо съм изпуснал или имате въпроси - в темата или на лично.
Домейн Име | URL: www.zubite.com
Приблизителна Цена: n/a
Уникални Посетители за Месец: до 500
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Да
Система: N/A
Дизайн: N/A
Начини на Плащане: Epay,Paypal
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ
Темплейта е преведен на български , без самата страница за поръчки.Съдържанието е уникално , като може да се преправи да е по рекламиращо.
Мисля че домейна вече направи 2 години.Минат е през повечето директории,социалки,блогове с ду фалоу линкове и форуми.Ранква се добре за "избелване на зъби" , "бели зъби"
От както е създаден има 2 продажби.Като след като му е направен първоначалната линк кампания си седи без повече развиване.Причината да го продавам е че нямам време да го развивам.
Посещенията са 20-30 на ден от гоогле.Pr e 3
Продава се домейна (в Го Дади до 15/03/2012 ) и хостинга в qhoster.bg ( платен до 01/01/2012)
Търгът започва от стартова цена 50 лв,стъпка 10 лв.
Търгът свършва на 16ти декември 22.00 часа
Ако нещо съм изпуснал или имате въпроси - в темата или на лично.
Домейн Име | URL: www.zubite.com
Приблизителна Цена: n/a
Уникални Посетители за Месец: до 500
Page Rank: 3
Уникално Съдържание: Да
Система: N/A
Дизайн: N/A
Начини на Плащане: Epay,Paypal
Мога да дам достъп до Гугъл Аналитикс или генерирания PDF: НЕ