От: От: Афилиейт сайт, информативен
Английския ти е плачевен, даже и в заглавието на сайта имаш граматични грешки, съдържанието е на практика нечетимо.
Засега зарежи правенето на каквито и да е сайтове на английски, само ще си губиш времето, освен ако не плащаш на някой който знае английски да ти пише всяка една дума от хедъра до футъра.
+1
Колега, Залозите, наистина помисли по въпроса - ако не ти се дават пари за статии, поне проверявай правописа - почти във всеки браузър има вграден spell check. Това няма да оправи граматическите и стилистични грешки, но доста кофти изглежда така. На твое място бих намерил някой колега тук, който да ти редактира статиите - мисля, че няма да ти иска милиони за това. Не знам защо реагира така на мнението, който съм цитирал, но ако искаш нашите съвети се опитай да се вслушваш в тях и да цениш помощта ни.
На първо време задължително оправи:
Affiliatesguide.net - provide information for famous affiliate program
es in different brands. E-mail:
[email protected] => Affiliatesguide.net provide
s information
for / по-добре - about/ famous affiliate programs in different brands. E-mail: сложи мейла, който е към сайта /ако искаш да остане тирето след името на сайта, то тогава сложи едно we provide/.
Успех.
П.П. Какво искаш да кажеш с - "in different brands" така написано означава в различни марки?!?
Повече съвети, не мога да ти дам защото просто затворих сайта, аз нямам претенции за нивото ми на английски, даже започвам да си плащам като поп да ми напишат малко статии, но ми направиха впечатление още доста фрапантни грешки в статията, която произволно избрах и познай => хикса горе в дясно. А дано, ама надали другите посетители на сайта ти да не са като мен.