blackout8
Well-Known Member
Днес си гледам фб и явно след кликджакинг услуги съм им станал фен, може да е избор за някой от вас
Да, беше официално открита преди няколко дена. Даже май стана седмица. Ако някой има материали, нека шерне нещо. Даже силно се надявам Митака или някой от събитието, приближен до сайта да сподели нещо тук или да направи едно представяне. Но щом Митака е от дейците, не се съмнявам в успеха на проекта.бях на представянето. изглеждат като хора с желание. мисля да ги тествам...
Изглежда обещаващ афф. Успех с набирането на партньориЩе се потопите в приятелска атмосфера за общуване и забавление, съчетана със специално подбрани питиета и гурме изкушения.
Нещо интересно да споделиш, което ти е направило впечатление. Чаках някой да се включи. Митака ли я представи или беше лектор на нещо друго, свързано с мрежата?Бях на представянето и останах с добри впечатления. Пожелавам успех!
...правилно се ориентират - ще вложат усилия за обучение и развитие на качествени афилиейт сайтове. Включително безплатни обучения и годишен семинар за афилиейти.
Днес получих покана по имейл да се включа в моя сайт, ще видя какво ще предложат, макар че като толкова нова мрежа се съмнявам да има някаква полза на този етап.
2 дни се опитвам да се свържа с тях. Нищо. Пиша мейли. Нищо. звънях по телефона - жена ми каза да очаквам обаждане. Нищо. Така не се прави бизнес! Разбирам да имат работа и да ми кажат - звъннете в петък например... Но не-нищо...Е, аз си чакам все пак, може утре някой да ме потърси...