Гледай авторитет и честота на постваните линкове там. Съмнявам се подобни сайтове да са с висок авторитет, но все пак извади най-подходящите.Намирам разминаване в оценките на PR от http://checkpagerank.net/index.php и chrome add on-a - Quick SEO - PageRank, Backlinks & Alexa Tool.
Вие как проверявате тези данни, така че да са достоверни?
Кво като е стара. Има нужда да се вдигне и обнови листа в следващите постове. Ако нямаш против и си го направил направо може да плеснеш един твой лист тук, няма да се разсърдя.Знам, че темата е стара, последният ъпдейт обаче е от 19 септември тази година ...
от PR7 до PR5 включително
Нали ти казах, че нямам знанията, за да подредя линковете по каквото там е валидно. Хванал съм списъка отгоре до долу, ти както искаш ги реди.Нали ти казахме, че тази метрика не е валидна?
Ако искаш някой тул, с който да ги прегледаш. Дори има и браузър-базирано проложение. Ще ти спести и много работа в бъдеще. Чекваш авторитета им, а този лист реално може да го изпълняваш за следващи проекти.Нали ти казах, че нямам знанията, за да подредя линковете по каквото там е валидно. Хванал съм списъка отгоре до долу, ти както искаш ги реди.
С удоволствие. Кой препоръчваш?Ако искаш някой тул, с който да ги прегледаш. Дори има и браузър-базирано проложение. Ще ти спести и много работа в бъдеще. Чекваш авторитета им, а този лист реално може да го изпълняваш за следващи проекти.
Вижда, линк, вижда бранд. Всичко, както каза странникът. А релевантна тема, която се класира добре с линк към твоя сайт.... Това никак не е зле да ти кажа. Факт е, че форумите са едни от най толерираните сайтове, поради причината, че в един жив форум информацията се обновява често и в повечето случаи е полезна. А това се хареса много на търсачката.Здравейте, аз не съм наясно какво всъщност Гугъл вижда и отчита в тези форуми: подписа, сайта в профила или релевантни на посочения сайт коментари /темата да е по предмета на сайта/ с ключови думи.
Вижда, линк, вижда бранд. Всичко, както каза странникът. А релевантна тема, която се класира добре с линк към твоя сайт.... Това никак не е зле да ти кажа. Факт е, че форумите са едни от най толерираните сайтове, поради причината, че в един жив форум информацията се обновява често и в повечето случаи е полезна. А това се хареса много на търсачката.
Да, но няма форум, който да позволява директен линк към сайт в мнението, особено ако това е сайта в профила ми. Към други позволяват А някои не позволяват и в подписите или не е активен /в най-добрия случай/, както и допускат само неактивни линкове в профила.