Ммм, закъсняхте, това вече го правиха в Бг-мамма, пък не трябва да копираме, все пак
Аз всъщност се записах, защото правя един друг сайт и ми се иска да го развия, но нямаше да ви открия без тая тема
Благодаря ви за идеите, има и полезни неща в тези 11 страници!
Я дай линк, и го счупи да е некативен.Гледам я шефката им ги плаши авторско право и за името на домейна. Bul-mamma било близо до Bg-mamma. Абсолютни глупости.
Гледам я шефката им ги плаши авторско право и за името на домейна. Bul-mamma било близо до Bg-mamma. Абсолютни глупости. Искрено се надявам новото сайтче да просперира. Успех УФСЪ
Що така правите сега? Ми сложи един линк да видим и ние...
Между другото винаги съм се чудел и не съм успявал да формулирам какво точно ме е дразнело в онзи форум...Сега като видях новия и ми светна - мнения от 1-2-3 думи и подпис с gif/jpg и ей такива...Направо ослепявам да се взирам и открия текст между тая мигаща и святкаща шарения.
Викам си "Ебаси загубата на ресурс".
Те трият подписите, които водят насам-натам, особено ако "насам-натам"-то вади по някакъв начин пари - счита се за реклама
Иначе аз в 2 мнения имам единия ми сайт, но той е некомерсиален все още, не съм го развила, та не са го изтрили
Учителката пита:
-Коя е фамилията на автор, която започва с К и завършва с В?
Иванчо казва: Каралийчев!
-Не, Каравелов, но ми харесва начина ти на мислене!
-Коя е фамилията на автора, която започва с В и завършва на В?
-Вазов- отговаря Иванчо.
-Не, Вапцаров, но ми харесва начина ти на мислене!
След часа Иванчо пита госпожата:
-Кой е автора, чиято фамилия започва с Х, в средата има У, а в края Й.
Госпожата го завежда при директора, а Иванчо казва:
- Аз ви питах за Хемингуей, но ми харесва начина ви на мислене
Blinky, извинявай, сега ти видях въпросите. 2 сайта имам, едното е сайт, другото е блог към уърдпрес. Аз не съм от произвеждащите майки, от снимащите съм Въпреки че започнах да снимам много преди да стана майка и последното, което мога да снимам, са деца Та сайтът е фотографски, но сгреших на коя платформа да го направя и сега чакам да мине годината абонамент, за да си го прехвърля на уърдпрес, където ще ми е далеч по-удобно. А блогът е за организация и идеи за по-различни сватби и се надявам някой ден да се разрастне до там, че хората да искат да пиша за техните сватби, както е offbeatbride.com))
Мами, добро утро! След дълго умуване по вашето присъствие искам да ви помоля нещо - раждайте деца! Бъдещето на нацията лежи на вашите бедра, ХОРА НИ ТРЯБВАТ, ХОРА!!! Икономиката е във вашите ръце, произвеждайте малки човеци, колкото се може повече.
Благодаря ви! Айде лек ден :twisted:
Да, бе, по-скоро сме някакви патки/овце/домакини по чехли, които не знаят какво и как да го направят, та да дойдат "да ни оправят". Някои от потребителите там се държаха прилично, но повечето демонстрираха пренебрежително превъзходство от "висотата" на първичните полови белези.
Бг мами, искам да ви кажа следното - К*Р ЗА ФЕМИНИЗМА!! Ние тука не делим хората според пола, а според това, което могат да правят. Това, че има хора, които тролят и вие се засягате значи просто, че не можете да носите на майтап. Значи сте едни скучни и сиви мами (тия които се засягат). Пу!