Първоначлният потенциал на темата да стане сеир беше голям, вероятно затова има толкова страници написано, но постепенно се оказа, че е било просто фалшива тревога:mrgreen:А някой забелза ли, че имаше и полезни съвети за направата на форума им. Или сеир да става?
Първоначлният потенциал на темата да стане сеир беше голям, вероятно затова има толкова страници написано, но постепенно се оказа, че е било просто фалшива тревога:mrgreen:
Аз вече спечелих първите си пари чрез predpriemach.com, макар и да не се регистрирах първоначално с тази цел Скоро може би ще си пусна тема за услугите, които предлагам, ако имам право
Аз вече спечелих първите си пари чрез predpriemach.com, макар и да не се регистрирах първоначално с тази цел Скоро може би ще си пусна тема за услугите, които предлагам, ако имам право
Браво, само успехи за предприемчивите мами! Не е лошо да споделиш какво предлагаш, може да се възползваме от услугите тиАз вече спечелих първите си пари чрез predpriemach.com, макар и да не се регистрирах първоначално с тази цел Скоро може би ще си пусна тема за услугите, които предлагам, ако имам право
Хахаха. Честито. Много се радвамбза теб. Нека само успехи те сполетят. Ако имаш нужда от помощ за темата, кажи ни.Аз вече спечелих първите си пари чрез predpriemach.com, макар и да не се регистрирах първоначално с тази цел Скоро може би ще си пусна тема за услугите, които предлагам, ако имам право
Благодаря на всички за милите пожелания! Когато формулирам темата, ще се радвам на съвети и критики, ако има нещо за оправяне
Ще пусна, но се чудя, понеже видях, че има тема, в която се съветва да се пишат цени в началото на темата, каква точно да ми е цената, така че да е адекватна. Писала съм статии, но за познат, т.е. нито съм съвсем наясно колко плаща конкуренцията, нито съм съвсем наясно какво е моето качество спрямо конкуренцията.
Това всъщност е най-лесната част. Пусни оферта на минимума, на който си склонна да пишеш и после коригираш според търсенето.
между другото наистина не държа да се обиждате и да основен таргет сте ми.
поне 80% от този форум предпочита да работи с клиенти като вас
Но как да го кажа по-мека, нека това не ви кара да се чувствате горди, просто сте лесни...
Съжалявам че съм откровен.
Много по лесно да се печели от жени отколкото от мъже освен ако не предлагаме жени, коли и еврофутбол . зарова и сте основен таргет не само в бг, а и в целия свят.
Благодаря ви за годините кликане по лъскави тъпи реклами на маркови дрехи и намаления...
да сте живи и здрави и да хилядолетите.
Да. След време покрай писането ще пуснеш сайт и т.н. Всеки има начало. Успехи и до скоро. Да се похвалиш за темта.
Да, видях. Даже драснах там. Успехи и мисля, че ще направиш фурор, като гледам добре ти лепи да пишеш. Поне от написаното тук.Готово Похвалвам се
Здравейте
Искам да съобщя на желаещите, че могат да се включат в конкурса ни за лого: http://bul-mamma.com/hyde-park-scene/konkurs-za-logo-na-alternativata/
Няма други награди, освен моралното удовлетворение
Защо не пуснете един конкурс в секцията Freelance Jobs & Projects? Може да има някой, който би направил едно красиво лого, естествено в замяна на нещо. Но може и на добра воля де.
Давайте смело. Сигурно ще се намери някой добронемерен дизайнер да ви сглоби нещо читаво. Че така малко никакво. И седи от доста време. Утре ще искат да ви направят PR, нека поне лого да имате като идентичност. Успехи.Да, добра идея! Аз лично обаче не съм оторизирана да обещавам нищо в замяна Не ми е проблем да пусна тема и в този подфорум, обаче е най-добре УФСЪ да отговаря за това.