Galaktic Voyager
New Member
От: БГ мама се била разцепила???
Е, те не са само офлайн. Представете си в БГ мама/ Бул мама пишат и доста дами, занимаващи се с бизнес в един или друг вид.
Аз ще се поогледам тук, че в моя бранш сайтове, реклама, СЕО и подобни са изключително важни. Малко информация никога не вреди.
Блинки много гости нещо във форума и по-конкретно в тази тема, ще издържи ли сървъра? :lol:
Между другото ужасно много бизнес дами срещам напоследък в offline бизнеса и са доста по лесни за комуникация от мъжете /аз по принцип винаги по-добре съм се разбирал с жени - било то при сблъсъците с бюрократичната ситема в БГ или с представителки на контрагентите ми! За това не виждам нищо нереално скоро да се сдобием с нови колежки във форума, жадни за старт в онлайн бизнеса! То какво Ви трябва толкова много, мами и бъдещи такива - малко предприемачески нюх, свободно време, компютър, някой лев като за старт/може и без - безплатни платформи за блогване валяло/, малко страст да не се откажат при първата трудност и четене в нашия форум! :|
Е, те не са само офлайн. Представете си в БГ мама/ Бул мама пишат и доста дами, занимаващи се с бизнес в един или друг вид.
Аз ще се поогледам тук, че в моя бранш сайтове, реклама, СЕО и подобни са изключително важни. Малко информация никога не вреди.