Малко в страни от темата за което се извинявам предварително.
Между другото нали сте виждали как аджеба идва месото в супермаркветите то не се бере по дърветата нали знете,то преди да стане на месо е живо същество което в един момент бива омъртвявано по що годе хуманен начин висящо на поточна лини закачено на чингел надолу или нагоре с главата,обезглавявано или умъртвявано с ток,така,че в този свят постоянно се случват неща за които може би не искаме да знаем.
Аз се учудвам как някой е изненада от такова нещо,хората всъщност не сме толкова хуманни колкото се пишем всичко е само поза.
Сори,че може би съм малко вулгарен,но това е светът в който живеем.
Свикнали сме отиваме до супермаркета и напазаруваме,а замисляли ли сте се прадедите ни дали са правели така и какво им е коствало да си набавят това което днес ние считаме за даденост.
Малко се отплеснах и може би всичко това ще кажете,че няма общо с издевателството над животни,но като се замислите нещата може да се окажат много близки,нима малките лъвечта не се учат да ловуват играейки си с повалената от майка им жертва отхапвайки месо от живата и плът.
Разбира се ние сме хора и почнем ли да възприемаме такава гавра като нещо нормално сме изгубени,но просто дадох няколко примера,който може би не бяха много удачни,но също не са и най-хуманното нещо на света,още повече,че ние консуматорите определяме това да се случва.
Аз също ям месо,но предпочитам да не виждам как то достига до супермаркета,предполагам и вие също.