Нека дам положително гласче за pesho92 и xXxTheMasteR. Невероятно е да се работи с хора като тях.
Вече се пресрахте с тия списъци. Като ги правите, поне си ги водете, как' си трябва. К'ви са тия филми тука... Как може един потребител да е в черния и в белия едновременно...
И двамата присъстват! Не забравяй да им дадеш Itrader
Това е така, защото двата списъка се ъпдейтват от двама различни потребители.Ами направи проверка и виж. За 10 секунди става. @cecipenev е и в двата. Случайно го видях и ми направи лошо впечатление. Не той, а това, че го има и в двата. И ме цитираш, а ми триеш поста.
ще се караме !
защо vaskoa го няма в списъка ?
много коректен човек !
Ами направи проверка и виж. За 10 секунди става. @cecipenev е и в двата. Случайно го видях и ми направи лошо впечатление. Не той, а това, че го има и в двата. И ме цитираш, а ми триеш поста.
Izid-ке изтрий cecipenev от този списък. Не може измамника да е и в двата...
Прочети коментарите в черния списък.Кой казва, че е измамник?
Аз не водя Черния списък! Тук е само за похвали, защото е позитивен списък!
Доказано ли е, че cecipenev е кофти предприемач? Колко души са сигнализирали за него?
На някого конкретно ли се караш или просто ти избива на истерия отвреме-навреме?Ама ти знаеш ли на хората, колко им дреме, кой води списъците ?! Факт е, че го има и в двата. Аз ако похваля 10 човека и им дам +1 репутация, а същевременно са измамници, к'во прайм ?
Работата с cecipenev е ясна. Дружки са с Izida. Дори когато на всички стана ясно, че е измамник, тя предпочете да го защити. Нейна си работа.
Не е важно колко хора са го казали, след като той сам е признал, че е взел пари от човек, без да предостави нищо в замяна и няма намерение да ги възстанови. По-подробна информация за това на кой, колко, кога и как ти предоставих преди време, въпреки че нямаше нужда. Нямам намерение пак да го правя за човек, който е твърдо решил да защитава измамник. Продължавай с порочната практика тук. Все пак това е твоята изкривена тема - списък по симпатии.Приятелю, harkon. Никого не защитавам, просто попитах и нищо не разбрах от споровете в другата тема!
След като многократно бях нападана и оплювана, бях се зарекла да не пускам повече теми и да не водя списъци!
Колко човека казват, че ceci е измамник? Колко -1 има в iTrader?