Fozzy
Well-Known Member
Елементарно, теглиш си някоя по-стара версия и просто не обновяваш като те пита и си ти.
Не става така. Ама уеб апликацията, като че ли се държи по-адекватно.
Елементарно, теглиш си някоя по-стара версия и просто не обновяваш като те пита и си ти.
Не става така. Ама уеб апликацията, като че ли се държи по-адекватно.
Става, аз ползвам скайп 7 и проблеми нямам.
Говоря за версиите преди Microsoft да го купят.
Да, и а бих бил по-склонен да мисля, че проблемите (ако има такива) ще дойдат първо при Линукс или Мак. Но да не работи през тяхната си платформа. Или просто може да си намерил някакъв бъг, до който не са стигнали при тестването му.При мен новата весрия на скайп работи перфектно на Линукс. За windows е същата, нещо подобно на уеб версията, но в приложение. Много е странно, че прави проблеми точно на майкрософтския софтуер, какъвто е и самия скайп.
Не знаех за онлайн версията Ще я пробвам.
Относно другите коментари - няма как да се превъзпитат клиентите толкова лесно за ползване на друга платформа.
Относно ОС - аз съм си закован на Windows заради строго специализиран софтуер. Иначе отдавна да съм на Mac или минимум на Линукс Но втора работна станция да ползвам единствено заради скайп няма много смисъл
не мое да бъдеФози новите лаптопи са достатъчно мощни за витуализация и вече дори и сравнително евтините интел процесори имат Intel VT-x разширенията за хардуерно подпомогантата виртуализация
Може да качиш един виртуал бокс https://www.virtualbox.org/ един линукс mint / ubuntu или елементари ос (каквото ти пасва в него и там да си ползваш скайп
не мое да бъде