Аз и без това трябва да го подновявам, така че ще се разходя. На 26ти този месец изтича.Абе защо ще ходи Blinky до register.bg за да смени ДНС-ите за домейна. През www.register.bg става управлението на домейна.
блъскат по форума хейтъри и държи лоуда висок... сложих го зад клауд флеър пак и взе да пада но ще си сложа nginx малко по късно да видим как ще е
Аз и без това трябва да го подновявам, така че ще се разходя. На 26ти този месец изтича.
Не, кепчата си е ОК, просто така се случва. Има си яко ботове. Може би ще сложим 2 една картинка и една за смятане. Ще видим, но това е когато те намират и по много други думи.Гледам яко ботове са налазили...да не би да минават капчата?
Този път ви е от интернет доставчика, на БТК се отваря за докато мигнеш ... имам и едно отворено близу наоколо тествах и през него там е много бавно, ама е на кафе и може да се накачили
Блинки не ми е зъвнял как е близуто от офиса затова по скоро е и до квартал
пробвай как ти се отваря riotgames.com ако ти е бавно звънни на интернет доставчика че интернета им е скапан или ги нахейти че си плащаш за интенет не за торент нет
Този сайт го отваря светкавично. Само с форума имам проблем