Странникът
Well-Known Member
От: Бай Ганьо, пардон Бойко на европейска сцена
Бойко Борисов:
Източник.
Бойко Борисов:
Действително съм много уморен.
Източник.
Действително съм много уморен.
По твоята логика всички трябваше да спят, те другите да не са безделници, а само бойко о великия бог слънце отишъл на нобеловите награди.Попитах те преди 2 дни нещо, мисля не си ми отговорил.
Мислиш ли че този човек какъвто и да е има твоето безделие, и как му минават 24-те часа ?
Попитах те преди 2 дни нещо, мисля не си ми отговорил.
Мислиш ли че този човек какъвто и да е има твоето безделие, и как му минават 24-те часа ?
Бат'Бойко заспа на връчването на Нобеловите награди?
Очевидно изморен от рязането на лентички в България, супер бойко се отдаде на заслужена дрямка, точно в най-неподходящия момент.
И като истински Бай Ганьо успя да изложи себе си и страната си на високо равнище.
Read more: http://europe.actualno.com/Bojko-za...-nagradi-Video-news_409713.html#ixzz2EgK1vZSg
има и видео
Боко спи на церемонията по случай връчването на Нобелови награди, иначе е доста активен, когато отварят парадно 600 м магистрала. Но аз го разбирам човека, в крайна сметка, Нобел не му носи комисионниОт чисто човешко, като нужди и време, не мисля че на държавен глава му остава много време...
колко са рутинните деяния и колко време отделят те, не забравяйте че зад всяло лице се крие човек.
Кое му е глупавото на въпроса не разбрах, според твоята гледна точкабез аргументи..
От чисто човешко, като нужди и време, не мисля че на държавен глава му остава много време...
колко са рутинните деяния и колко време отделят те, не забравяйте че зад всяло лице се крие човек.
Кое му е глупавото на въпроса не разбрах, според твоята гледна точкабез аргументи..
Никак няма "свини" по улиците сякаш.
Не ме разбирай погрешно, не съм фен на ни един от червения килим.
Но темата ми убоде окото, наистина се прекалява. Замисли се.
Ти понеже адски много си прогресирал и презираш всичко бг, неистово се натискаш да пишеш постове в бг форумТа не се ли прекалява? Какво целите вече се питам, че от половин година ви гледам прогресията - Гражданска война ли?
Бойко си отива - 3 пъти Ура, после кой, и с какви "Аргументи" ще затрупаме?
Ама се излагаш и ти...
Никак няма "свини" по улиците сякаш.
Не ме разбирай погрешно, не съм фен на ни един от червения килим.
Но темата ми убоде окото, наистина се прекалява. Замисли се.