А, тоя случай ли? 9/10 от замесените са орки, някакво цинге пресичало пътя неправилно и е отишло при Маниту. Такъв му е бил житейския път.
А, тоя случай ли? 9/10 от замесените са орки, някакво цинге пресичало пътя неправилно и е отишло при Маниту. Такъв му е бил житейския път.
Ама много си груб, как може така да говориш... Днес по новините казаха, че в катастрофа са загинали двама младоженци... на 15 и на 17 години!
п.п. дали ще се намери някой активен гражданин за подаване на сигнал относно "пияните" шофьори?
Полицаите трябваше да им теглят един здрав пердах пфед всички тия хора там за назидание или да се бяха дръпнали, за да ги пребият другите. Аман от тая толерантност и глупости затва дме на това деридже. Знаете ли преди 20 години циганин като излезеше от циганската махала с какви шутове ги връщаха обратно откъдето му е мястото. А сега се разхождат свободно из улиците, по една брадва в главата кръв и черва по улицата и са го видят всички това и по телевизията да го дават.
Дали щяха да го направят това при Бай Тошко? Там изчезват в небитието. Нещо, което липсва. Сега е отвратително, минаваме с жена ми и група мангали катранени викат по улиците, и това е нормална комуникация за тях, намирайки се един до друг. Абсолютни животни, които според мен трябва да имат много различен статус на нормалните хора, но щом там някакви си организацийки си ги толерират, си ги дундуркат, включително и държавата, това означава, че нещо не е наред. Не съм расист, харесвам всички, но когато виждаш дадено съсловие да се откроява видно от останалата част и то с грозно, то в един момент автоматично започваш да вграждаш в сее си някаква форма на омраза, която минава в нещо много голямо. И това автоматично вграждане идва не толкова от това, че те са такива, а че те започват да влизат в твоето пространство и да го нарушават, възползвайки се от това, че имат уж човешки права, които имаш и ти. И докато ти седиш и си плащаш данъците, изучаваш децата си, помагаш на икономиката, развиваш сферата, в която си, водиш спокоен и пълноценен за теб живот, и в същото време тъпата държава и измислените там организации те поставят на едно с това малцинство, което не влиза в нито едно от посочените горе идеи, дори е обратното. И това наричат "дискриминация". Хубави кампании правят с тази думичка, но на никой гении от тях не му пука какво точно се крие в локалните междурасови вражди. Никой не се радва расист, няма как да се родиш човек, мразещ или имащ неприязненост към друга раса, това не е в натурата на човека като цяло.
Полицаите едва ли щяха да бъдат толкова толерантни ако това го направят българи.
Значи много ви се дразня на подобни коментари. Хем тъй, хем тъй. Когато полицаите се държат прилично "Ама те гледай ги нищо не правят.", а когато използват сила "Полицейско насилие!". Изберете си едно от двете и се придържайте към него. Дори и да искаха да им начупят канчетата, центъра на Варна, десетки свидетели и още 20 човека размахващи телефони и камери едва ли е най-доброто място и време за това. Всяко стадо си има мърша. Случаите в които полицаи бият без причина според мен са нищожни. Никой няма да си рискува работата и заплатките на куп ей така щото го сърбят ръцете. Ако и ти всекидневно се срещаше с пишлемета, наркоманчета и псевдо квартални ганстерчета, които те псуват в лицето на майка и ти викат "Знаеш ли кой съм аз?", защото знаят, че нямаш право да ги пипнеш с пръст и на теб бушона рано или късно щеше да ти изпуши. Пък после майките и бащите им "Ама то нащо не е такова, много добро дете е!".
Значи много ви се дразня на подобни коментари. Хем тъй, хем тъй. Когато полицаите се държат прилично "Ама те гледай ги нищо не правят.", а когато използват сила "Полицейско насилие!". Изберете си едно от двете и се придържайте към него. Дори и да искаха да им начупят канчетата, центъра на Варна, десетки свидетели и още 20 човека размахващи телефони и камери едва ли е най-доброто място и време за това. Всяко стадо си има мърша. Случаите в които полицаи бият без причина според мен са нищожни. Никой няма да си рискува работата и заплатките на куп ей така щото го сърбят ръцете. Ако и ти всекидневно се срещаше с пишлемета, наркоманчета и псевдо квартални ганстерчета, които те псуват в лицето на майка и ти викат "Знаеш ли кой съм аз?", защото знаят, че нямаш право да ги пипнеш с пръст и на теб бушона рано или късно щеше да ти изпуши. Пък после майките и бащите им "Ама то нащо не е такова, много добро дете е!".
Братчедите на Норта се вилнели и в Казанлък:
Бира и кючек около обърнат по таван автомобил в центъра на Казанлък
Пияни цигани преобърнаха колата си по таван на кръстовището до културния дом и математическата гимназия в Казанлък, съобщава БГНЕС.
Един от пътниците Ремзи избяга след катастрофата, но останалите - които не са пострадали сериозно - са започнали кючек и продължили на пият бира около потрошения автомобил.
:shock:
Писача май не е идвал в Казанлък.Истински късмет са извадили десетина младежи, които са били насядали по стъпалата пред дома на културата "Арсенал". Колата е идвала с бясна скорост, когато се удря в бордюра и се преобръща на платното. Ако колата е била успяла да се качи на тротоара, щяла да връхлети върху младежите.
[video=youtube;njSpHSfdC1I]https://www.youtube.com/watch?v=njSpHSfdC1I[/video]Един от пътниците Ремзи избяга...
:shock:
Изроди скапани. Аз съм много за кастриране и поставянето им на специални места.
Искам да поздравя майките на всички организации борещи с тяхната интеграция.