От: От: Банерна реклама в добър сайт
Никой не ти е налагал начин за плащане.Нормално е да го обявиш още като стартира аукциона ,не след като е приключил.Ако няма обявен начин-значи са налични всички.
Аве, ти вярно си много нагъл и безочлив и най-учтиво те моля да напуснеш темата ми и не искам да водя никакви сделки повече с теб. Ъпхиро, беше прав, че ти не ставаш за бизнес. Ако не престанеш да цапаш темите ми, ще се обърна за помощ към Администраторите на този форум и ще ти дам заслужената оценка. Благодаря!
Колеги, случая е следният: Бамзо игра на търга и спечели 3 рекламни позиции, дотук добре, но когато стана дума за плащане поиска да заплаща по Еконт. Обясних му многократно, че живея доста надалеч от офиса им и за да отида с колата да търся тези 11 негови ценни лева, аз трябва да изразходя поне половината от сумата за гориво, което за мен не е удачно. И тогава той започна да се държи арогантно и нагло с мен, да сипе обиди и т.н. (
Моля, админите да прегледат кореспонденцията ни).
Предложих му най-културно да ми прати банерите си, за да ги поставя на сайта си, пък утре като отворят банките да направи превод или когато му е удобно, но той отказа, като започна отново да обижда и да се държи нагло. Целият проблем е бил в това, че господин "бизнесмена" трябвало да плати 3.00 лв такса за банков превод и аз съм бил
длъжен да приема неговия метод на плащане. Искам да запитам това не е крайно некоректо от негова страна, след като аз съм човекът, който определя правилата на търга а не той... ми, че той може да поиска да ми плати КЕШ, и аз тогава трябва ли да хвана влака до с.
Левуново обл.Сандански, за да взема тези негови златни пари ???
Какво са 3.00 лв такса (всяка банка взема) за 30 - 40 000 уникални посещения месечно. Колеги, един плодов чай да пия струва 4.00 лв, просто по нататък коментара е излишен...
Само ще допълня, че след като съм създал сайт преди 3 години, правя всичко по силите си да го държа на челни позиции, като вкарвам редовно съдържание, купувам статии, плащам домейн и VPS хостиг за десетки левове, имам правото да се разпореждам лично със сайта си, а не някой друг дребнав, агресивен, селски тарикат, да ми се разпорежда със сайта и да ми налага неговата воля. Това е лично мое мнение, но аз винаги обичам да работя с разумни и коректни предприемачи, но никога не бих работил с хора като Бамзо! Ако мислите, че съм в правото си моля да ме подкрепите, но ако смятате, че греша - моля дайте мнение! Благодаря на всички!