mvmrik
Well-Known Member
Споделете в тази тема коя банка ползвате за фирмена сметка и какви са предимствата и недостатъците. Аз ползвам ЦКБ в момента и не съм доволен, затова искам да я сменя. По-принцип съм доволен от обслужването, но има много неща, които ме дразнят и са доста неудобни.
Ето какво предлагат ЦКБ:
- такса 7 лева на месец
- пощата се печата всеки ден и може да се взима на ръка от банката
- искат електронен подпис за е-банкиране, без значение дали искате да извършвате операции или не
- пари могат да се теглят от сметката само лично с печат и то само от един определен клон на банката (това е много неудобно)
- няма възможност за дебитна карта
Ако знаете банка с по-изгодни условия от тези, споделете, защото не ми харесва най-вече това, че не могат да се теглят парите от други места. Мисля да отскоча до няколко дни до Пощенска банка, един ми ги хвалеше и ще ходя да видя какви са им условията на тях.
Ето какво предлагат ЦКБ:
- такса 7 лева на месец
- пощата се печата всеки ден и може да се взима на ръка от банката
- искат електронен подпис за е-банкиране, без значение дали искате да извършвате операции или не
- пари могат да се теглят от сметката само лично с печат и то само от един определен клон на банката (това е много неудобно)
- няма възможност за дебитна карта
Ако знаете банка с по-изгодни условия от тези, споделете, защото не ми харесва най-вече това, че не могат да се теглят парите от други места. Мисля да отскоча до няколко дни до Пощенска банка, един ми ги хвалеше и ще ходя да видя какви са им условията на тях.