lowriderzzz
Well-Known Member
Какви са таксите на банката за превода? Ако е удобно да споделиш.Аз използвам Общинска банка и няма никакъв проблем.
Какви са таксите на банката за превода? Ако е удобно да споделиш.Аз използвам Общинска банка и няма никакъв проблем.
Колеги, отдавна имам adsense, получавал съм няколко превода, но от години не го бях ползвал. През ноември пуснах реклами и би трябвало да очаквам плащане, минал съм 100 евро. Смених сметката, защото беше стара, но гледам че има един надпис в червено:
"За да избегнете забавяне на изплащането си и да се уверите, че е удържана точната сума на данъка, възможно най-скоро трябва да предоставите данъчната си информация за Ирландия."
който не съм сигурен, трябва ли да му обръщам внимание, трябва ли нещо да правя?
Благодаря за отговора, а остава ли пак плащането да става след 20-21 число?Това е от скоро, няма яснота все още точно какво да се предостави ( поне от това което знам и съм питал колеги ).
Да - няма промяна в датата от това което знам и съм чел.Благодаря за отговора, а остава ли пак плащането да става след 20-21 число?
Може ли да кажеш как си подкарал wise на adsense, при положение че искат BG IBAN... ?Wise също работи. Предполагам и Revolut ще стане. iCard е булшит.
Аз също минах на wise, и стана с белгийската сметка.Може ли да кажеш как си подкарал wise на adsense, при положение че искат BG IBAN... ?