От: Безмислената пресконференция на Бербатов
О, аз лично бях отвратен от Барби още от времето, когато беше по-млад и играеше за националния, но Пламен Марков и другите измислени "специалисти" пуската тази "звезда" да играе само срещу Малта, Андора и Фарьорски острови и вкарваше голове предимно на тях, ама срещу по-сериозните отбори в квалификациите търкаше пейката, но от тогава започна да се мисли за големия спец... После имаше 1 мач Чехия-България, където ни напълниха кошницата с 6-1 или нещо от сорта, и после Барби напсува един журналист от БосфорТВ (тогава още не се бяха босфоризирали, ама айде, нали е медия, не се говори така, колкото и да те е яд)... После и там прави пресконференции, извиняваше се...
И все пак след като е чак толкова голяма звезда, как след като Юнайтед го взеха за 50 милиона, после го продадоха само за 5, а в същото време ПСЖ взе Ибрахимович пак за около 50 милиона... не ми се струва чак толкова голяма разликата в годинките между двамата или?
А за тези изпълнения около сагата - е не може да си се договорил с някой отбор и след това да се правиш на ощипана госпожица - ще бъдеш мъж, ще си държиш на думата, след като си обещал нещо гълташ жабите и това е. Покрай тези трансферни саги се видя колко е пораснал след онази загуба от Чехия.... Така че не знам колко е добър като футболист, не съм фен на чорбата или на юнайтед, не му следя блясъците, но като човек е пълно леке (може би само гелосания в Реал Мадрид го бие в това отношение) и затова изобщо не му съчувствам за тъпите проблеми...