Безмислената пресконференция на Бербатов

spy

Active Member
100 пъти го дадоха днес по всички телевизии тоя сръдльо, но така и не разбрах смисъла на пресконференцията. Нямало да играе в националния! ОК, това го знаем от 2 години. Все си мислех, че пресконференция се прави, за да се каже нещо ново, а тоя само ми циври като малко дете на което не са му дали нещо, което много иска... да беше ревнал поне, че поне да имаме новина
 
  • Like
Реакции: Brad
Пресконференцията беше за да се оплаче как никой от БФС не му е падал на колене през тези 2 години за да играе в национала, както и да каже нещата за които си мълча като бит п*дал през последната година, отнасящи се за Манчестър Юнайтед (в частност Сър Алекс Фергюсън).

Иначе казано - дадоха му трибуна да се нареве като щипната девойка.
 
Аз съм я изпуснал, но ми е все тази. Явно има причина да не приеме да играе тук, както и има причина да търка резервната скамейка толкова време. За това не гледам футбол, нито нашенски, нито по принцип. Не ме и радва. За това мога само неутрално мнение да дам тук. ;)
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов има изключителен талант, но се изгавриха с него. Как е възможно да оставиш гол майстора на вишата лига резерва и да препочетеш новак вместо него?

Пресконференцията може да е безсмислена, но погледнете само какво направи в фулхъм, когато влезна към края на мача, преставете си ако беше играл цял мач.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов се мисли за много голям и затова така се получава, причината да не играе често макар и да не се споменава, главна е че се отказа от националния отбор, затова и Сър-а не го пускаше. Другата причина е че Бербатов не прави големи усилия когато играе, раздава се като голяма звезда, ако сте гледали мача с Фулъм, преди 1 седмица ще видите че при всяко докосване на Бербатов с друг футболист , той се озоваваше на земята, да не би да играе балет?
 
Re: От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов има изключителен талант
Това не мога да го оспоря.
но се изгавриха с него. Как е възможно да оставиш гол майстора на вишата лига резерва и да препочетеш новак вместо него?
Напълно възможно е. Не се вписва в играта на сегашния Юнайтед. По-бавен е, по-тромав е, на 31 е. Уелбек да речем пък е младеж и има на къде да се развива. В Юнайтед се прави подмладяване на състава и Бербатов определено нямаше място в него.
Пресконференцията може да е безсмислена, но погледнете само какво направи в фулхъм, когато влезна към края на мача, преставете си ако беше играл цял мач.
Ако баба имаше дръжка, щеше да е мъжка. Паднаха 3:0, нали? Бербатов не вкара, нали? Ако маче беше пък 120 минути, можеше да свърши 5:0 или 3:4 или 12:0. Тъй, че стига с това АКО.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Че съра трябваше да се радва, че той напусна националния, тъй като след това формата на футболиста се подобравя, както и умората от допълнителните мачове в националния се премахва.


Да Бербатов може да не прави магии като Меси и Роналдо, но си има собствен стил. Реално той си е чиста 9-ка. Знае къде да бъде в точния момент за да отбележи гол и го прави негов си начин и успешен.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов се мисли за много голям и затова така се получава
Бербатов не мисли (защото това му е непосилно), той просто цитира обществения ореол, който му създават журналистите, пък ако изплюе нещо апетитно за хрониките - това е бонус:)
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов даде пресконференция, защото последната седмица цяла България, Италия и половин Европа говори и пише за него.

Бербатов даде пресконференция, защото Любо Пенев му изпрати повиквателна за мачовете с Италия и Армения.

Бербатов наистина се мисли за "много голям" и то с право. Той е футболистът вкарал най-много голове с националната фланелка. Той е голмайстор на Висшата лига. Той стана най-скъпият трансфер в историята не на кой да е клуб, а на най-известният в света - Манчестър Юнайтед (30 милиона паунда). Той е единственият чужденец отбелязал пет гола в един мач във висшата лига. Той вкара хеттрик на вечния враг Ливърпул. Той е вкарал едни от най-красивите голове в историята на футбола. Той създаде фондация и помага на талантливи деца. Той е интелигентен за разлика от повечето футболисти. Той е земен за разлика от повечето футболисти. Той е скромен и има чудесно семейство. Той подписа с Фулъм и ще получава по 100 000 паунда на седмица (рекорд за заплата на футболист на Фулъм). Той е човека, който отказа на Ювентус (аз не помня такъв).

Други въпроси?

Само погледнете и чуйте:

http://www.youtube.com/watch?v=IwzbmYagXsY
 
Много се кефя как някой изтъква качествата на друг, който може би дори не е виждал на живо, но пък говори така все едно всеки ден си пие бирата с него ;)
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Приятел, аз съм тренирал с Бербатов. Познавам го много много добре и знам много повече за него отколкото повечето хора. А сега кой се чувства неудобно а?
 
Окей, явно си имал близък контакт с него, но не разбрах защо трябва някой да се чувства неудобно? Впрочем кога си тренирал с него? Преди 15 години? Нали си наясно, че характера също може да се промени, още повече когато пък станеш някой от големите.

Горното го написах, защото ми писна да чета навсякъде коментари за него, кой от кой по ласкави, кой го изкарва едва ли не човека бог с мекия характер и мъченик на САФ. А след днешните му изказвания, наистина останах отвратен от него.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Ами помислих, че само мен визираш. Макар че то е ясно и видно какъв човек е Бербатов и без да го познаваш лично.

Защо си останал отвратен? Защото каза, че времето му е минало? Че не иска да пречи на националния? Че не се чувства подготвен да играе за националния? Или затова, че всички го псуваха докато беше в него, а сега всички го псуват, че не е в него? Или затова, че избира да е с хора, които познава, сред обстановка която познава (Англия), хора, които наистина го уважават (Мартин Йол), че мисли първо за семейството и себе си, а не за титли, купи, ШЛ и т.н. и затова е избрал скромния Фулъм пред великия Ювентус.

Или затова, че преди каза, че БГ футбол е кочина? Нима не е? И го управляват некадърници? Нима не са?

Интересно ми е от какво точно си останал отвратен.
 
Няма нищо общо с БГ футбола. Говоря за това което каза за Юнайтед и в частност Сър Алекс Фергюсън.

На мен лично ми е през онази работа за национала, защото в него са събрани банда нещастници, които не заслужават да носят нито екип с цветовете на трибагреника ни, нито пък герба. Даже напротив, радвам се, че Бербатов не взима участие в това подобие на отбор, което наричаме футболни национали. Не му е там мястото.

Говоря за ей тази статия - http://www.sportal.bg/news.php?news=383889. Прочети я и може да я изкоментираме след това.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов е , най - добрия и най - успешния футболист на България досега. Дори и на Стоичков да не му харесва това. Фактите са такива.

П.П. Много рогати тука, бе :)
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

О, аз лично бях отвратен от Барби още от времето, когато беше по-млад и играеше за националния, но Пламен Марков и другите измислени "специалисти" пуската тази "звезда" да играе само срещу Малта, Андора и Фарьорски острови и вкарваше голове предимно на тях, ама срещу по-сериозните отбори в квалификациите търкаше пейката, но от тогава започна да се мисли за големия спец... После имаше 1 мач Чехия-България, където ни напълниха кошницата с 6-1 или нещо от сорта, и после Барби напсува един журналист от БосфорТВ (тогава още не се бяха босфоризирали, ама айде, нали е медия, не се говори така, колкото и да те е яд)... После и там прави пресконференции, извиняваше се...

И все пак след като е чак толкова голяма звезда, как след като Юнайтед го взеха за 50 милиона, после го продадоха само за 5, а в същото време ПСЖ взе Ибрахимович пак за около 50 милиона... не ми се струва чак толкова голяма разликата в годинките между двамата или?

А за тези изпълнения около сагата - е не може да си се договорил с някой отбор и след това да се правиш на ощипана госпожица - ще бъдеш мъж, ще си държиш на думата, след като си обещал нещо гълташ жабите и това е. Покрай тези трансферни саги се видя колко е пораснал след онази загуба от Чехия.... Така че не знам колко е добър като футболист, не съм фен на чорбата или на юнайтед, не му следя блясъците, но като човек е пълно леке (може би само гелосания в Реал Мадрид го бие в това отношение) и затова изобщо не му съчувствам за тъпите проблеми...
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Веднъж баща и син тръгнали от селото си на магаре. По пътя срещнали някакви хора. Когато ги видели, хората възкликнали:
– Какъв безсърдечен човек! Бива ли така да мъчат горкото магаре? Яхнали го двамата!

Бащата слязъл и оставил сина си на магарето.

По-нататък срещнали други хора, а те казали:
– Вижте! Вижте какъв неблагодарен син! Той си почива на магарето, а клетият старец се мъчи да ходи пеша.

Синът слязъл от магарето, а бащата се качил. След малко пак срещнали хора.
– Този човек няма капка милост в сърцето си. Да остави горкото дете да се мъчи пеша, а той си язди магарето!

Бащата слязъл и заедно със сина си понесли магарето на рамене. По-късно отново срещнали хора.
– Леле, вижте тези двама луди. Да носят магарето, вместо то да ги носи!

Тогава бащата се примирил и рекъл:
– Е, не можеш да угодиш на всички!
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Футбол не гледам, но като ви чета коментарите чак ми става смешно. Едните срещу него и го мразят, все едно е най-големия им враг, други го защитават. Оставете човека, той си знае. Мислите ли че не е преценил ситуацията и не е направил това, което е най-добре за него? Отстрани е лесно да се съди някой, но никой не знае какво е в главата му и как се чувства той. Аз нито го защитавам, нито съм против него, защото въобще не го познавам, за това позицията ми е неутрална.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Не се интересувам от футбол и не чета кой какво направил или казал по медиите,
но очевидно Бербатов си действа според характера и прави квото си иска,
без да му пука особено какво мисли тоя или оня.

В България хората често мислят че някой като е постигнал успех, има пари, публична личност е - значи ИМ Е ДЛЪЖЕН НЕЩО.
Като например да действа и говори както те мислят за правилно.

PS: Пардон, едва ли само в България е така. То си е просто човещинка, предполагам.
 

Горе