Безобразие от АДСЕНС

vetzkov

Well-Known Member
AdSense за съдържание най-ефективните канали 22 4 18,18% US$ 4,75 US$ 0,10 тва е просто уникално за 4 клика 10 цента нямам думи :evil: :evil: :evil: :evil:
 
vetzkov каза:
AdSense за съдържание най-ефективните канали 22 4 18,18% US$ 4,75 US$ 0,10 тва е просто уникално за 4 клика 10 цента нямам думи :evil: :evil: :evil: :evil:

аз за 10 клика съм получавала 6-7 цента

винаги може по-зле :lol:
 
ами това не е никак уникално , даже си е нормално последните седмица две кликовете са много евтини явно няма конкуренция в адуордса , а и смартпрайса си казва думата понякога . И аз съм ползвал зазз за адуардс имах по 300 клика на ден , но имаше доста регнати в блога , може би защото обхваща голяма аудитория .
 
vetzkov каза:
просто уникално за 4 клика 10 цента нямам думи :evil: :evil: :evil: :evil:

късметлия - за 4 клика 0.10 $ 8)
аз както ви писах, вече имам кликове по 0.00 $ :) какво да ви кажа ... то според мен това си е зарибявка на голямите, слагат ти минимум 100$ , хвърлят ти в началото кликове по 0.20 - 0.25 $ и като събереш петдесетина $ започват с мизериите. Затова според мен да въртиш адсенс и да не знаеш колко $ ще получиш за клик си е нещо като хазарт, печелиш - губиш и т.н.
 
така е хазарт е , но и си е закономерност . Щом съдържанието ти има думи които са евтини и някой плаща по 1 цент -> няма как ти да получаваш по долар за клик . Мен най-интересно ми е защо адсенса не слага обяви за най-скъпите ти думи нали това е идеята ,а ти слага някви измислени рекламки и отговорите които ми се въртят са следните:
1.Думите с максимално срещане се броят от адсенса.
2.Смартпрайс на домейни и показването на такива домейни само на евтини реклами .
 
Ами си си отговорете защо така

Ами направете си изводите бе хора. И погледнете темите във форума. Афилиейт, Адсенс, Афилиетй, Адсенс,Афилиейт ,Афилиейт,Адсенс......от едното печелите по 1 долар на месец от другото по половин. Влезли сте в един тунел......Вземете се в ръце,почетете малко книги и се захванете с нещо печелившо. За мене CashFuesta=Affiliate=Adsens.
 
Blinky каза:
Бате всеки си има мнение по въпроса.
:wink:
Само където афилиейт програмите са от печелевшите начинания, за CashFiesta не спора. Там нещата са зле. Но афилиейт програмите са много добър начин за печелене на пари.


Да така е . Виждам по мненията във форума. Някой изкарват и по 3-4 долара на месец. Добре е. с CashFiesta едва ли ще изкарат толкова
 
Да, много хубаво, само където си далече от истината. И ми е много чудно къде си ги видял тези мнения?! :roll: Че някой изкарва по $3-4 на месец - ако има такова нещо аз лично ще се включа с теб да храниме афилиейт програмите. :wink: :D
 
r

Мене ме резнаха от адсенса ина4е бях доволен оба4е се цаках сам и сега съжалявам :). Някои може ли да каже някоя друга програма за ППК 4е тия дето ги пробвам са доста зле в смисъл дават някви мизерни суми в сравнение с адсенса.
 
Re: r

godjara каза:
Мене ме резнаха от адсенса ина4е бях доволен оба4е се цаках сам и сега съжалявам :). Някои може ли да каже някоя друга програма за ППК 4е тия дето ги пробвам са доста зле в смисъл дават някви мизерни суми в сравнение с адсенса.

еми така става като си кликаш сам :wink: помисли бе човек колко клика може да си цакнеш... 1 долар я сабереш за седмица я не ... а и както виждаш Г. не се базикат и банват без да питат много много.
Хора , приятели , деца и г-н Апостолов - РАЗБЕРЕТЕ ГО ЕДНО НЕЩО - НЕМОЖЕШ ДА ЧИЙТВАШ ГугъЛ!!!! :roll:
 
georgimateev каза:
Еми и 300-400 да са. Т'ва не са кой знае колко пари. Афилиейта е як, ама ти да си системата, не тия, дето обират процентчетата.
Е вече тази сума не е като 3-4 $ на месец. Да може и да не са много, но определено не са излишни.

А ако става дма за проценти, мисля си че афилиейтите взимат по-голям процент от самата програма. Но при тях важна роля са афилиейтите, които продават и от тям се сабират добрите пари. Иначе ако продукта е 100% и афилиейтите взимат 40-50 %, остава да се приспадне шипинг, съпорт <за кънфърм на ордърите>, % от плащането <тук не е голям>. И лапачката не е толкова голяма, около 20-30 % чисто, но има и още разходи <наем, обурудване, персонал....>.

Абе това се осеща ако си голяма програма. А ако си сам трябва много да се трудиш, но е оферта със сигурност. Но примерно трябва да си с добър продукт в нишата, в която искаш да оперираш. :wink:

А не да си поредният с не толкова конкорентен продукт. Говориме за афилиейт програма, а не за дропшип. Където се предполага да си имаш риселъри, а да не е One-Man-Business. Уж да взимаш голяма комисионна от продукти или услуги, ама в същото време да си нон-стоп пред компа. :wink:
 
Re:

Не са ме резнали защото си цъкам сам по рекламите имах по над 100 клика на ден (реални). Преебаха ме защото имах леко адълт съдаржание на саита и гугъла са ми пратили емаил да го премахна до 3 работни дни но аз тази поща не я проверявах и го видях тва писмо 5 дена по - късно и ве4е беше късно. Оба4е не ми спряха акаунта а само ми спряха подаването на реклами към саита което е добре за мен, защото имат да ми пращат о6те 4екове :)). Така 4е си проверявеаите по6тите 4есто да не стане като моята работа.
 
абе имам аз едно наблюдение - в последните няколко дни повечето мои теми стават важни :lol: :lol:
 

Горе