Благодаря ти, въпреки че дори няма да го смъкна :-o:lol:
Сериозно, има ли някой който да го използва? Толкова мрънкахте, дава ви човека без пари нещо много добро и никой не го ползва, голямо шоу :lol:
Благодаря ти, въпреки че дори няма да го смъкна :-o:lol:
Сериозно, има ли някой който да го използва? Толкова мрънкахте, дава ви човека без пари нещо много добро и никой не го ползва, голямо шоу :lol:
Съжалявам, просто нямам никакво време. Затова е темата - за да може да си съдействате относно инсталиране и работа на скрипта.Изглежда че mihluzin не иска да съдейства нито тук нито в Скайпа...нека някой който е подкарал скрипта да ми пише на ЛС за едно рамо
Аз още не съм правил нищо но тези които не могат да се справят, кажете до къде стигате.. какво правите? опишете проблемите си! С гадание не става.И аз имам проблем с подкарването на скрипта. Нека, който може да ми помогне да драсне едно ЛС.
При мен всичко точно - освен, че вместо с ушким потвърждаващия години бутон да харесва дадена страница - той я споделя?!Аз още не съм правил нищо но тези които не могат да се справят, кажете до къде стигате.. какво правите? опишете проблемите си! С гадание не става.