Аз лично очаквах Стефанов да се включи, понеже ми е помагал и на мен и на останалите с отговори и много го уважавам кто личност. Тоя Георгиев не го знам кой е, а ми е и през оная работа къв е Стефанов искам да се включи и да даде повече инфо за промото
Успех с промоцията и адмирирам.
ще кажеш що всички не го използват хостингите масово ми защото на доста хора им трябва htaccess а nginx няма....
Сървърите са с apache и nginx, като apache обработва единствено заявките свързани с rewrites. Всеки node има своя роля. За това и при проверка на header-a ще видиш, че Apache стои отпред. Т.е. за потребителите разлика няма в това отношение. А има и такива клиенти, които не ги интересува htaccess, те искат сайта да работи. Такъв е случая с cyberpower. В крайна сметка при сайт с 50к посещения на ден да речем колко пъти ти се налага да редактираш htaccess? Колкото пъти си го редактирал за форума?
В следващата версия на сайта ще обясним как точно става. Предполагам тук сте ми свикнали вече, че имам малко по-различно мислене и си падам по нестандартните решения.
14 акаунта са взети до тук
10 - БГ и 4 - САЩ
Скоро ще те одобрят. Колко се раздадоха. Все съм се чудел, защо реално няма повече желаещи за такива фри неща. Все пак една година фри хостинг, си е оферта.
Да, хиляди благодарности и от мен още веднъж. Ще се радвам и други, ако имат възможност, да се включат. Или с хостинг или с каквото могат да предоставят.Това сега го виждам. Браво на компанията, че се включват с безвъзмездна помощ!