Безплатна хостната система

111

New Member
Здравейте отново. Надявам се, че не ви досаждам. Преди една седмица пуснах тема и сега пак се нуждая от информация. :) Сигурно от заглавието на темата са ви побили тръпки, но спокойно ще се опитам да ви го обясня.
Търся хостната безплатна система като блоггер. Примерно като моя блог, той е моетоиме.блогспот.цом, но аз си купих домейна моетоиме.цом сложих му ДНС-ите на гугъл и знете какво става.
Много си харесвам сайта, но мереците ми нараснаха и искам пак да си купя домейн и да го пренасоча към друга система с повече функции от блоггер.
Въпроса ми е има ли такива сайтове и кои са те? Пробвали ли сте ги? Кои са най-надеждните?

П.П. Ще е чудесно, ако от сайта нямат забрана за качване на нелегално съдържание или линкове и сайта да е е на пиратска тематика. Но това е само екстра.

От: Безплатна хостната система

я се опитай още веднъж да обясниш какво искаш за бавно загряващи като мен

Доколкото разбирам от прочетеното търси блог платформа като blogger но с повече функции. Там е проблема, че има ограничения в ресурсите. Вземи си план от хост българия, разучавай wordpress и си прави сайтове, всеки едни от тук ще ти каже да не търсиш безплатен хостинг

Е как какво търси? Търси безплатна система, на безплатен хостинг, която да наспами с пиратско съдържание.

Горе