Включвам се във темата, за да питам хората тук дали някой би се съгласил на партниорство за вече съсществуващ мой проект. Единственото което ще се изисква от партниора ми ще е сайта да оперира под неговата фирма с неговата фирмена Банкова сметка, за получаване на пари за предоставяна услуга. Всичко е легално, няма никакъв риск, разходите са нула. Предлагам 50% от приходите на този който се съгласи. Тоест дефакто той ще трябва да ми праща моите 50% след - данъците. Защо търся някой, а не си го правя сам? Ами защото не живея в България, а услугата е на БГ пазара и искам всичко да е легално, за да мога и да рекламирам и да засиля маркетинга, което съответно ще увеличи и приходите. Уточнявам услугата е работеща сайта е работещ. Препоръчително е името на фирмата да звучи по "Тръстед"
Моля, който е заинтересован да ми пише на лично, запазвам си правото да отговарям по преценка на човека. Няма да давам детайли за проекта на всеки който ми пише ами на който аз преценя, за да отсея тези които само сондират пазара.
Предложението си заслужава. Ще получите допълнителни приходи, а даже и проекта ми да се прекрати, вие нищо няма да загубите.