Devil-like
New Member
От: Безплатни Facebook харесвания
Привет. Относно това ще ви покажа един email получен днес:
-------- Original message --------
Subject: Re:
From: Salcho Toshkov <[email protected]>
To: Maya Stefanova <****************>
CC:
Вашата публикация беше разгледана и бяха намерени следните грешки:
Devil-like не толерира употребата на фиктивни профили в системата.
www.devil-like.com
и ето го отгова на въпросната Стефанова:
Profila mi ne e fiktiven. No blagodarya za otgovora. Vijdam, che e otnovo edna zabluda za horata. Imah idea i da zaredia kredit prez PayPal, zashtoto mi haresa kak raboti saita vi, no veche razmislih.
Uspeshen den!
Krasimir Georgiev е наш администратор който харесва всяка една страница в системата,за да се увери че всичко е ок,след което връща кредитите обратно в сметката ви
Съгласете се че няма как да контролираме профилите на хората...да,има фалшиви профили,но това може да бъде трудно контролирано ( да не кажа невъзможно) Хората които плащат са потребители които вече са пробвали системата,и това което получават от нея ги удовлетворява..Никой не си плаща за каквото и да било,преди да го е пробвал,нали така?
Привет. Относно това ще ви покажа един email получен днес:
-------- Original message --------
Subject: Re:
From: Salcho Toshkov <[email protected]>
To: Maya Stefanova <****************>
CC:
Вашата публикация беше разгледана и бяха намерени следните грешки:
Devil-like не толерира употребата на фиктивни профили в системата.
www.devil-like.com
и ето го отгова на въпросната Стефанова:
Profila mi ne e fiktiven. No blagodarya za otgovora. Vijdam, che e otnovo edna zabluda za horata. Imah idea i da zaredia kredit prez PayPal, zashtoto mi haresa kak raboti saita vi, no veche razmislih.
Uspeshen den!
Krasimir Georgiev е наш администратор който харесва всяка една страница в системата,за да се увери че всичко е ок,след което връща кредитите обратно в сметката ви
Съгласете се че няма как да контролираме профилите на хората...да,има фалшиви профили,но това може да бъде трудно контролирано ( да не кажа невъзможно) Хората които плащат са потребители които вече са пробвали системата,и това което получават от нея ги удовлетворява..Никой не си плаща за каквото и да било,преди да го е пробвал,нали така?