Здравей, те са за между другото и не са ми задължителни. Естествено, че повечето сайтове не са подходящи, но и за това събирам информация. Понякога има добри попадения.Защо вярваш, че такива нискокачествени линкове ще ти помогнат?
Бате, само при мен ли не ти работят вътрешните страници и постове. Иначе съм си харесал една секция на един от сайтовете - Технологии.Аз мога да предложа гест пост в наши сайтове, стига да е добър кънтент, който не е копи-пейст. Разгледай сайтовете от подписа ми и ми пиши при интерес
Здравей, кое точно не работи? Имай предвид, че ние сме копирайтъри и не разбираме чак толкова, обясни го с прост езикБате, само при мен ли не ти работят вътрешните страници и постове. Иначе съм си харесал една секция на един от сайтовете - Технологии.
Ааа, сработи: vibes.bg/category/tech-vibes/технологии/Здравей, кое точно не работи? Имай предвид, че ние сме копирайтъри и не разбираме чак толкова, обясни го с прост език
Иначе ако ви трябват линкове, няма проблем - пиши. Той хостингът е и при вас иначе.