Няма проблем.....
Разгледал ли си хубаво какво се предлага в във wordpress като теми.
Ползвай филтрите и разгледай ако не си.
Наистина има доста теми. Ето малко предложения: https://wordpress.org/themes/tags/news/
Преди време съм ползвал платени но теглени безплатно от разни сайтове и в повечето имаше набутано по нещо.
Винаги преглеждам целия код преди да ползвам някоя такава. Съветвам те и ти да го правиш. Но не те съветвам
въобще да ползваш такива теми теглени от някъде си.
Само от Wordpress тегля вече, макар и там да няма нищо сигурно! То да си оставят някоя друга дупка, и после да влезе да ти прецака нещата пак е същото, като да е бъкан с вируси и т.нТемите ги разглеждам от сумати време, сега се спрях на една, но пак не е нищо особено...
И до какъв извод трябваше да се стигне, след коментара ти? Честно, НЕ СГРЯХ!
Точно в Wordpress да има бъгави теми.... не знам. Измисли нещо....Иска да ти каже, че ако и в wordpress.org темите се съмняваш по добре седни и си напиши твоя
така както ти харесва и без дупки.
Ако ли не, плащаш си за premium тема и си готов.
Пиши ми на лично какво точно ти трябва и за кой сайт и ще ти измисля нещо от личния архив.
Не, че нещо ама... по-тая логика, тия дето правят примерно кли, може да са оставили нещо да ви убие, трябва ние да си ги правим. Същото е linux, браузъри и т.н.То и в самия Wordpress може да са оставили дупка разработчиците