Мен вече ме предупредиха. Аз съм от Варна, но ходих до Ямбол тези дни при роднини и където седна на компютър и почвам да кликам по няколко пъти на рекламите.
Да ама като се прибрах и вече имах предупредително писмо. Как са разбрали тея гадове от гугъл идея си нямам, ама евала.
Едно е ясно. Повече няма да правя така
Да има логика в това. Другият вариант е да си си влязъл в gmail пощата и от там да сравнят по ИП че си ти.Като имаш намерение да кликаш от други ИП-та кликай само по 1 път и не веднага като влезеш в сайта, ами направи няколко референции и тогава и после, като влезеш в рекламата отново не излизай веднага а прави малко референции
Добре де, ако аз искам да направя гаден номер на някого (например защото му завиждам за хубавия сайт ;-)) нали мога да цъкам до безкрай по адсенса му и така да го прецакам. Има ли защита от това?
П.С. Нито ще го направя, нито ще одобря ако друг го стори. Просто ми е любопитно... ;-)
Добре де, ако аз искам да направя гаден номер на някого (например защото му завиждам за хубавия сайт ;-)) нали мога да цъкам до безкрай по адсенса му и така да го прецакам. Има ли защита от това? П.С. Нито ще го направя, нито ще одобря ако друг го стори. Просто ми е любопитно... ;-)
Въпроса беше за бан-а. По какво ще са по-различни кликовете водещи до бан направени от собственика и от зложелател?След първия клик еда ли ще отчете повторна печалба на човека, трябва да мине време, така, че и това са измислили