Биаеров напусна България!!!

От: Биаеров напусна България!!!

Това правителство за по малко от година натвори толкова гафове колкото до сега за 23 години не е имало.. а те продължават да говорят за полетите на бойко.

bioz само помисли ако изкарат 4 години мандат тия какво чудо ще е!

Ужас, и най-изватеното е, че продължават да се намират хора с достъп до информация и интернет, които да оправдават сегашните калъфи с единствения и същевеременно малумен мотив "вие ся ко искате боко ли"..

Цитат:
"Очаквах гневни тълпи с камъни пред парламента след вчерашната ободрителна вест за заместник-председателя му Бисеров, който е оставен да духне от страната с близо половин милион изпрани евра. Вместо това чета в новините: "Депутатите аплодираха Миков за именния му ден". Поне една декларация да спретнат от кумова срама. А за протестиращите или непротестиращите незнам дали има по-крещящ довод, че нищо не е наред и така повече не може!"

Днес ДПС внесе декларация за нагнетяване на етническо напрежение в България. А декларация за техен виден партиен лидер???
Почват да мажат яко с шпаклата - Ни лук яли, ни лук мирисали!

Вчера е извършена поголовна чистка в Държавен ФОнд Земеделие, Скоро сигурно ще го съобщят. Всичко се сменя с кадри на ДПС по високите позиции. Краде се като за последно - сметката ще я плащат всички българи.

Първо-Бисеров не е в правителството.
Второ-не може да не се знае кой лети с паравителственият отряд 28.Аз иначе защо плащам данъци :?:

Първо-Бисеров не е в правителството.
Второ-не може да не се знае кой лети с паравителственият отряд 28.Аз иначе защо плащам данъци :?:
Бисеров беше заместник председател на Народното Събрание.... и вече явен крадец, затова се отърваха от него .... Това правителство е най-срамното в историята на България. Крадци и измамници , Бат Сали и Пеевски ...
10 Ноември , 11 часа - Софийски Университет - "Поход на справедливостта: общонационален протест"
http://dnes.dir.bg/news/pohod-Оkupatziata-ranobudnite-studenti-15462660?nt=10
Време е и орехите да ни чуят! Оставка !

Някой, който познава лично или поне е виждал Христо Бисеров отблизо, може ли да каже дали има златен зъб, горе вляво 4-5-ти? Днес се возих с един в асансьора, много мязаше на него, а и си личеше че определено за пръв път стъпва на моя земя :D

Re: От: Биаеров напусна България!!!

Глупак, не съм член на никоя партия, ако бях на МБСП не бих го криел. Стига сте задавали глупави въпроси кой кой аватар сменил, на какво бил член и т.н..

С тази червена звезда те бъркат с редрум и на буква го докарвате, затова така :)

Бисеров беше заместник председател на Народното Събрание.... и вече явен крадец, затова се отърваха от него .... Това правителство е най-срамното в историята на България. Крадци и измамници , Бат Сали и Пеевски ...
10 Ноември , 11 часа - Софийски Университет - "Поход на справедливостта: общонационален протест"
http://dnes.dir.bg/news/pohod-Оkupatziata-ranobudnite-studenti-15462660?nt=10
Време е и орехите да ни чуят! Оставка !

Вие като управлявахте защо не го хванахте? Или тогава не крадял? АЙДЕ герберасти, трайте

АМОУН - правилно, ама тя е от репутация :D

От: От: Биаеров напусна България!!!

Някой, който познава лично или поне е виждал Христо Бисеров отблизо, може ли да каже дали има златен зъб, горе вляво 4-5-ти? Днес се возих с един в асансьора, много мязаше на него, а и си личеше че определено за пръв път стъпва на моя земя :D

Що не снима да видим, сега как да ти кажем, той ли беше

От: От: Биаеров напусна България!!!

Дал съм отличителен белег, не всеки си слага златен зъб, макар че тенденцията се засилва.
Що не снима да видим, сега как да ти кажем, той ли беше

Горе