Привет на всички,знам че темата не е на правилното място,но тук очаквам най- бързо някакъв отговор. Идеята ми е следната,да извършвам търговия на цветя на колела. Ще ги сея и отглеждам вкъщи понеже имам нужното място и условия. Продажбата ще се осъществява в близките населени места в общината чрез бус. Т.е. днес на едно място, утре на друго. Регистрацията на ЕООД е почти завършена и ми предстои купуването на бус. Въпросите са следните.
1. Как ще бъде по-добре,буса да бъде регистриран на фирмата или на мое име.
2. Освен да съм фирма,ще ми трябват ли други документи за извършване на такъв вид търговия.(казаха ми че щеми трябва и разрешителни от кмета на населеното място където ще се извършва търговията)
3. Ако идеята с този вид продажба ,не потръгне и реша да доставям цветя по магазините в дадената община или област,ще ми трябват ли някви допълнителни документи.
Благодаря.
1. Как ще бъде по-добре,буса да бъде регистриран на фирмата или на мое име.
2. Освен да съм фирма,ще ми трябват ли други документи за извършване на такъв вид търговия.(казаха ми че щеми трябва и разрешителни от кмета на населеното място където ще се извършва търговията)
3. Ако идеята с този вид продажба ,не потръгне и реша да доставям цветя по магазините в дадената община или област,ще ми трябват ли някви допълнителни документи.
Благодаря.